Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 27 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast
Results 401 to 420 of 540

Thread: Resident Evil 5

1. #401 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Ce trebuie sa fac ca sa am gloante infinite?

2. #402 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by inFamous View Post
    Ce trebuie sa fac ca sa am gloante infinite?
    trebuie sa faci upgrade maxim la o arma si sa termini jocul macar o data asa stiu eu

3. #403 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Am terminat jocul de 2 ori pana acuma si am facut la un pistol upgrade pana la 60 de gloante...si nimic...

4. #404 SP
    Quote Originally Posted by inFamous View Post
    Am terminat jocul de 2 ori pana acuma si am facut la un pistol upgrade pana la 60 de gloante...si nimic...
    pai eu stiu ca fiecare arma are mai multe optiuni: damage,cate gloante poate sa tina ,sansa la critical si inca 2 parca si cred ca trebuie sa faci la toate optiunile astea upgrade

5. #405 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Iar dupa ce faci toate upgrade-urile despre care iti spune eXistenZ trebuie sa mai si deschizi gloantele infinite pentru arma respectiva dintr-un meniu separat (extras parca ii spune, nu sunt sigur).

6. #406 SP
    joaca cineva cu mine re5 co-op ? (PS3) is la chapter 4-1,am si headset

7. #407 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Multumesc eXistenZ si GreyhounD

8. #408 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Am ajuns si eu la 5-2. Jocul deja a devenit un shooter in toata regula.

9. #409 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Nu inteleg ce vrei sa spui cu shooter in toata regula.

10. #410 SP
    De la chapter 5-2 sunt numai majini cu AK-47, Snipers si Stun Rods. In plus se foloseste un sistem de cover.

11. #411 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Aaa...da ...acolo m-a enervat si pe mine .....imi venea sa arunc cu controlerul pe jos de nervi....

12. #412 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Cei de la capcom au reusit sa vanda 5 milioane de jocuri, atat pe ps3 cat si pe xbox360
    Resident Evil 5 Sells 5 million Copies | Criousgamer

13. #413 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...are cineva DLC-ul pentru X360 să-l terminăm?

Mă disperă că dau numa de handicapați on-line care �n loc să joace %*& mereu runda/meciu

�n ritmul ăsta niciodată nu iau

It Takes Two to Tango
    Chain a 40-defeated combo in Team Slayers.
    Dacă �l are cineva să-mi dea un mesaj pe XBL să jucăm.

Merci.

14. #414 SP
    Cred ca si eu o sa am nevoie de ajutor pe varianta de PS3. Cine se ofera sa joace?

15. #415 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Pt. a obtine trofeul, trebuie sa trisezi putin. Fratele meu il are, dar l-a obtinut intr-un meci cu alti 3 amici d-ai lui. bineinteles, ceilalti 2 adversari nu faceau practic nimic. Altfel, mi se pare aproape imposibil de obtinut. In rest, celalate trofee sunt usor de obtinut, mai ales daca joci cu cineva care a terminat jocul de aprox. 5 ori.

16. #416 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Vrea cineva sa joace Mercenaries? (X360) :d

17. #417 SP
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Pt. a obtine trofeul, trebuie sa trisezi putin. Fratele meu il are, dar l-a obtinut intr-un meci cu alti 3 amici d-ai lui. bineinteles, ceilalti 2 adversari nu faceau practic nimic. Altfel, mi se pare aproape imposibil de obtinut. In rest, celalate trofee sunt usor de obtinut, mai ales daca joci cu cineva care a terminat jocul de aprox. 5 ori.
    Nu mai vrea sa joace putin sa le fac si eu?

18. #418 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    ...c�nd dai de idioți care �n loc să joace �și bat joc!...singurul lucru rămas este boosting-ul. Așa se tarduce ce-ai scris mai sus.

Efectiv....n-ai ce-i face.

La �nceput e oki...e chiar amuzant c�nd vezi handicapați on-line dar după o perioadă...gata frate. Păi azi am crezut că-mi arunc pianul pe balcon...doamne ce faze făcea unu.

Mă rog...

....c�nd vezi idioți on-line ce faci? Cauți c�teva persoane de �ncredere și boosting FTW!

*mai există cazuri de boosting atunci c�nd nu joacă nimeni jocul și stai �n lobby 5 ore să găsească un meci (nu dau exemple de jocui dar sunt...chiar multe).

Gata, m-am oprit.

Răm�ne valabil ce-am scris mai sus...need help!

19. #419 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...c�nd dai de idioți care �n loc să joace �și bat joc!...singurul lucru rămas este boosting-ul. Așa se tarduce ce-ai scris mai sus.

Efectiv....n-ai ce-i face.

La �nceput e oki...e chiar amuzant c�nd vezi handicapați on-line dar după o perioadă...gata frate. Păi azi am crezut că-mi arunc pianul pe balcon...doamne ce faze făcea unu.

Mă rog...

....c�nd vezi idioți on-line ce faci? Cauți c�teva persoane de �ncredere și boosting FTW!

*mai există cazuri de boosting atunci c�nd nu joacă nimeni jocul și stai �n lobby 5 ore să găsească un meci (nu dau exemple de jocui dar sunt...chiar multe).

Gata, m-am oprit.

Răm�ne valabil ce-am scris mai sus...need help!
    RonanN,te-a ajut eu daca reusesc sa imi iau DLC-ul maine sau poimaine
    p.s. Chiar nimeni nu joaca Mercenaries?

20. #420 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Nu mai vrea sa joace putin sa le fac si eu?
    joc eu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 27 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast