As juca eu, dar am promis ca nu voi juca RE decat impreuna cu iubita mea... Sorry..![]()
Resident Evil 5: Lost in Nightmares Review | Eurogamer
[SPOILER=NOTA]9.0[/SPOILER]
De abia am savurat RE4 WII edition, acum ma lupt la mercenaries care e al naibii de greu!
O veste extraordinara pentru mine: no sleep for me tunait!!
Warning: major Resident Evil fanboy!!!
Un mini review pentru Lost in Nightmares din partea celor de la Gametrailers.
Resident Evil 5: Lost In Nightmares Video Game, Review Pod | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Apărut de c�teva minute pe marketplace:
- UNTOLD STORIES BUNDLE - 960
Gaming Bits - Resident Evil 5 'Untold Stories Bundle' DLC offer
Va recomand cu multa caldura Desperate Escape DLC. Este Resident Evil 4 on steroids and coke! Nu degeaba se numeste "desperate"!
Absolut superb!
...heh
I will be the judge of that"on the hardest difficulty level the game is absolutely brutal..."![]()
Iertare, eu cu ffocus nu jucam la nivelul tau si suntem de acord cu gametrailers de data asta.![]()
Oki, sunt aproape gata. Mai am nevoie de:
...joacă cineva acum? (X360).Run the Gauntlet
Complete "Desperate Escape" on Professional.
Dacă da, să dea add la RonanN1 sau Sakura Carnaval.
Go!
Uite ma rasko ce face asta?? ffs, ce ma enervezi! diseara bagi Prostamol Uno si il terminam![]()
Gata!-
să nu-l mai văd!
http://www.consolegames.ro/forum/306489-post1637.html
...l-am și băgat �n carcasă și l-am aruncat �n colțul camerei.
Resident Evil without zombies = Gears of War without locusts.
(alt exemplu n-am găsit, sorry...dar așa e - e ca și cum ai pune �n Gears of War...nano roboți - oribil)
Pentru cei care n-au jucat celelalte jocuri din serie...e oki (e indiferență).
Oki...am �nleles - no more Raccoon City...no more Umbrella Corporation...dar să dispară zombie de tot...mare greșală.
Am fost foarte dezamăgit de Lost in Nightmares. M-am bucurat aiurea c�nd am văzut Mansion-ul și restul fazelor din Resident Evil 1 (mai ales easter egg-ul)...tot așteptam să apară zombies...dar c�nd colo...nimic.
Mda...
Da' bestiile alea care te fugareau pe acolo cu toporu' ce erau?Si mai erau zombie care ieseau din apa sau erau intinsi pe jos...
Păi ai răspunsul �n �ntrebare: bestii lol - preferam un T-078 sau un T-091
Aia erau oki...dar vroiam să-i �mpusc...nu doar să interacționez c�teva zecunde ca nebunul din analog...
Vezi c-am pus 2 clipuri cu Resident Evil 0 și Resident Evil 1. Ăia-s zombie Resident Evil Style. Cam �n toate jocurile din serie apar (mai puțin �n 4 și 5).
By RonanN1 in forum Console Club
Bookmarks