Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 27 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 540

Thread: Resident Evil 5

1. #141 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Pentru mine jocul e un esec total! Cand dau invite la un prieten sa joc, se intuneca tot ecranul si la fel se intampla si cu prietenul meu (verificat) si cand vreau sa dau join nu mi se conecteaza, da mereu o eroare. Sper sa se rezolve problemele astea pana in jocul final ca altfel nici nu ma gandesc sa il iau.

si eu primesc eroare cand vreau sa ma connectez la un server oarecare

2. #142 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    La mine nu merge join nici din invite, nici din random. Imi vine sa arunc consola pe geam!

3. #143 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    La mine nu merge join nici din invite, nici din random. Imi vine sa arunc consola pe geam!
    arunc-o caci eu voi fi acolo sa o prind

4. #144 SP
    Member playgame's Avatar
    ISTRATEGIEEEEE!!!!!!! Vezi ca e unu jos in strada, o pus saltele, plapume, cutii de carton, paturi pe trotuar si tot asteapta...... se uita in sus...... si asteapta.....iar se uita in sus......... nu stiu ce are de gand omu asta.

5. #145 SP
    Hai ca m-am mai linistit. Nu sunt eu singurul cu problema asta tampita. Sper sa rezolve pana in varianta finala: Definitive word on PS3 demo date for Resident Evil 5 / RE5 ? (banish me if old) - Page 11 - NeoGAF

6. #146 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am jucat si eu demoul,nu-mi place controlul deloc,speram ca au mai schimbat ceva de la R4 dar vad ca e identic la control,cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot sa ma misc cand trag si tinta ai laser cu care nu prea nimeresc nimic.In rest jocul e fain,pacat de control.Pe altii am vazut ca nu-i deranjeaza si le place la nebunie jocul,dar eu sincer nu vad nici o inovatie importanta fata de cel vechi in afara de grafica si co-op play.

7. #147 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    aceeasi problema imi da o eroare cat casa de mare.Am incercat de un milion de ori

8. #148 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    nu am avut probleme cu invite a fost ok. cat despre restul problemelor este un trial/demo si se specifica clar ca produsul final va fi altfel. astept releasul cu interes

la join da numai eroare (join pe random). daca dai tu create e ok merge.

9. #149 SP
    Mai are cineva probleme cu luminozitatea ecranului in private co-op. Dupa ce dau invite, imi apare ca si cand ar ramane in in-XMB, dar fara icoane. Ciudat!

10. #150 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Da am avut eu problema asta probabil e un bug si il va fixa cand se lanseaza jocul.

11. #151 SP
    Member slabunator's Avatar
    Mai are cineva probleme cu luminozitatea ecranului in private co-op. Dupa ce dau invite, imi apare ca si cand ar ramane in in-XMB, dar fara icoane. Ciudat!
    same problem here, dar cel cu care am jucat (weriwulf) , n-a avut niciun bai

12. #152 SP
    Member yoyokid's Avatar
    EU nu..nu am avut nici o problema..

13. #153 SP
    Member psycho-07's Avatar
    nici eu nu am avut probleme

14. #154 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Am jucat si eu demoul,nu-mi place controlul deloc,speram ca au mai schimbat ceva de la R4 dar vad ca e identic la control,cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot sa ma misc cand trag si tinta ai laser cu care nu prea nimeresc nimic.In rest jocul e fain,pacat de control.Pe altii am vazut ca nu-i deranjeaza si le place la nebunie jocul,dar eu sincer nu vad nici o inovatie importanta fata de cel vechi in afara de grafica si co-op play.
    Ai dreptate...sunt convins ca jocul este bun insa in opinia mea are urmatoarele minusuri: control foarte greoi, camera foarte ingusta (ma refer la perspectiva de vizualizare) pe deasupra mai e facut si sa nu se vada pe tot ecranul (cel putin la mine asa se vede) si faptul ca nu te poti misca atunci cand tragi e inca un minus...cand vroiam sa-l tai pe unu cu cutitu nu puteam ca era la 1 mm prea departe de mine.Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca nu ai perspetiva mai larga la vizualizare...de multe ori nici nu vezi de unde vine zombi-ul

15. #155 SP
    Member cristian77's Avatar
    am jucat demo,super mega joc dupa parerea mea...;a online mi-a mers perfect,am jucat de vreo 5 ori,si host si guest

16. #156 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Orice parere negativa despre acest joc imi provoaca greata.

17. #157 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    in cazul asta, fa stoc de lamai

ontopic, se pare ca va urma o surpriza Capcom pentru posesorii de PS3 (o zona in Home precum cea inspirata din Uncharted).

18. #158 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    jocul e bestial ... controlul este f bun, trebuie doar inteles faptul ca este perfect adaptat genului asta horror, unde trebuie sa transpiri si sa te pisi pe tine de frica tot pana reusesti sa tintesti un monstru. la fel si cu posibilitatea de a evada rapid din calea inamicilor, cre e redusa cat sa putut pentru a amplifica senzatia de frica.
    IMO pt a savura jocul trebuie sa iti placa genul in care se incadreaza si sa iti placa senzatiile tari unde e nevoie de multe injuraturi

19. #159 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    ontopic, se pare ca va urma o surpriza Capcom pentru posesorii de PS3 (o zona in Home precum cea inspirata din Uncharted).
    IGN: Street Fighter IV, Resident Evil 5 Hook up With Home

20. #160 SP
    Junior Member danscaf's Avatar
    scuze pt intrebare dar sunt nou in domneniu,cum reusesc sa descarc demo-ul pt ca in playstation.store imi da not available in your region,daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc anticipat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 27 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast