La mine nu merge join nici din invite, nici din random. Imi vine sa arunc consola pe geam!![]()
Hai ca m-am mai linistit. Nu sunt eu singurul cu problema asta tampita. Sper sa rezolve pana in varianta finala: Definitive word on PS3 demo date for Resident Evil 5 / RE5 ? (banish me if old) - Page 11 - NeoGAF
Am jucat si eu demoul,nu-mi place controlul deloc,speram ca au mai schimbat ceva de la R4 dar vad ca e identic la control,cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot sa ma misc cand trag si tinta ai laser cu care nu prea nimeresc nimic.In rest jocul e fain,pacat de control.Pe altii am vazut ca nu-i deranjeaza si le place la nebunie jocul,dar eu sincer nu vad nici o inovatie importanta fata de cel vechi in afara de grafica si co-op play.
nu am avut probleme cu invite a fost ok. cat despre restul problemelor este un trial/demo si se specifica clar ca produsul final va fi altfel. astept releasul cu interes
la join da numai eroare (join pe random). daca dai tu create e ok merge.
Mai are cineva probleme cu luminozitatea ecranului in private co-op. Dupa ce dau invite, imi apare ca si cand ar ramane in in-XMB, dar fara icoane. Ciudat!![]()
Ai dreptate...sunt convins ca jocul este bun insa in opinia mea are urmatoarele minusuri: control foarte greoi, camera foarte ingusta (ma refer la perspectiva de vizualizare) pe deasupra mai e facut si sa nu se vada pe tot ecranul (cel putin la mine asa se vede) si faptul ca nu te poti misca atunci cand tragi e inca un minus...cand vroiam sa-l tai pe unu cu cutitu nu puteam ca era la 1 mm prea departe de mine.Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca nu ai perspetiva mai larga la vizualizare...de multe ori nici nu vezi de unde vine zombi-ul
![]()
am jucat demo,super mega joc dupa parerea mea...;a online mi-a mers perfect,am jucat de vreo 5 ori,si host si guest
in cazul asta, fa stoc de lamai
ontopic, se pare ca va urma o surpriza Capcom pentru posesorii de PS3 (o zona in Home precum cea inspirata din Uncharted).
jocul e bestial ... controlul este f bun, trebuie doar inteles faptul ca este perfect adaptat genului asta horror, unde trebuie sa transpiri si sa te pisi pe tine de frica tot pana reusesti sa tintesti un monstru. la fel si cu posibilitatea de a evada rapid din calea inamicilor, cre e redusa cat sa putut pentru a amplifica senzatia de frica.
IMO pt a savura jocul trebuie sa iti placa genul in care se incadreaza si sa iti placa senzatiile tari unde e nevoie de multe injuraturi![]()
scuze pt intrebare dar sunt nou in domneniu,cum reusesc sa descarc demo-ul pt ca in playstation.store imi da not available in your region,daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc anticipat.
By RonanN1 in forum Console Club
Bookmarks