destul de bun demo-ul. multe lucruri mai bine facute decat FIFA 10. ma face sa astept cu sufletu la gura FIFA 11
destul de bun demo-ul. multe lucruri mai bine facute decat FIFA 10. ma face sa astept cu sufletu la gura FIFA 11
pai cum sa vezi echipele ? e doar demo. ma mir cum de le-au lasat in meniu. ai doar 2 echipe cu care sa joci. Italia si Spania.
Eu nu vad prea mari diferente intre el si Fifa 10, dar oricum e, tot il cumpar, sper macar sa nu iasa la pret de full retail, sa vina pe la 40 sau 50$
Inseamna ca nu prea ai jucat 10-le. Dupa ce sutezi la poarta, jucatorul are animatii cu totul si cu totul diferite. Dupa ce cade de la intrare prin alunecare, la fel, are cateva animatii noi. De asemenea, tribunele mi se pare ca arata mai bine decat la Fifa 10 si s-au adaugat sunetele noi, acelea de tobe. Hartiutele alea care zboara, de asemenea contribuie la atmosfera. Gazonul, la fel, e modificat, mai detaliat.
E exact acelasi joc, doar cateva animatii in plus. Modurile sunt aceleasi, meniul imi aduce aminte de Euro 2008... Imi place noul gazon si tribunele arata putin mai bine. E exact jocul la care ma asteptam, asa au fost majoritatea jocurilor care urmaresc un singur campionat. Fanii Fifa il vor cumpara sigur, restul mai bine asteapta Fifa 11.
Meniul imi place.E mai fun sa umblii in el.Fata de FIFA 10 mai apar imagini la degajari proaste ale portarilor care de exemplu se duc in out sau la ratari ale jucatorilor.
Putin cam offtopic, insa stie cineva cum se numeste melodia din video-ul de mai sus ? E imnul WC 2010..
din cate vad poti doar in grupe sa joci meciul,deci =>no penalties,chiar eram curios de atmosfera creata
unde ai vazut penalty-uri ? ca in demo, daca termini egal nu sunt penalty-uri... sau doar la mine e asa ?
Bookmarks