Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 67

Thread: 2010 Fifa World Cup: South Africa

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    destul de bun demo-ul. multe lucruri mai bine facute decat FIFA 10. ma face sa astept cu sufletu la gura FIFA 11

2. #22 SP
    Member ramusg's Avatar
    Il iau si eu, facem Romania campioana mondiala, macar asa...virtual.

3. #23 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu pot sa vad echipele, insa, Mutu mai e Murgu ?

4. #24 SP
    pai cum sa vezi echipele ? e doar demo. ma mir cum de le-au lasat in meniu. ai doar 2 echipe cu care sa joci. Italia si Spania.

5. #25 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu nu vad prea mari diferente intre el si Fifa 10, dar oricum e, tot il cumpar, sper macar sa nu iasa la pret de full retail, sa vina pe la 40 sau 50$

6. #26 SP
    Senior Member Nash's Avatar

7. #27 SP
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Eu nu vad prea mari diferente intre el si Fifa 10, dar oricum e, tot il cumpar, sper macar sa nu iasa la pret de full retail, sa vina pe la 40 sau 50$
    Inseamna ca nu prea ai jucat 10-le. Dupa ce sutezi la poarta, jucatorul are animatii cu totul si cu totul diferite. Dupa ce cade de la intrare prin alunecare, la fel, are cateva animatii noi. De asemenea, tribunele mi se pare ca arata mai bine decat la Fifa 10 si s-au adaugat sunetele noi, acelea de tobe. Hartiutele alea care zboara, de asemenea contribuie la atmosfera. Gazonul, la fel, e modificat, mai detaliat.

8. #28 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Inseamna ca nu prea ai jucat 10-le. Dupa ce sutezi la poarta, jucatorul are animatii cu totul si cu totul diferite. Dupa ce cade de la intrare prin alunecare, la fel, are cateva animatii noi. De asemenea, tribunele mi se pare ca arata mai bine decat la Fifa 10 si s-au adaugat sunetele noi, acelea de tobe. Hartiutele alea care zboara, de asemenea contribuie la atmosfera. Gazonul, la fel, e modificat, mai detaliat.
    Ma refeream la gameplay, nu artificii de genu.

9. #29 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    E exact acelasi joc, doar cateva animatii in plus. Modurile sunt aceleasi, meniul imi aduce aminte de Euro 2008... Imi place noul gazon si tribunele arata putin mai bine. E exact jocul la care ma asteptam, asa au fost majoritatea jocurilor care urmaresc un singur campionat. Fanii Fifa il vor cumpara sigur, restul mai bine asteapta Fifa 11.

10. #30 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Meniul imi place.E mai fun sa umblii in el.Fata de FIFA 10 mai apar imagini la degajari proaste ale portarilor care de exemplu se duc in out sau la ratari ale jucatorilor.

11. #31 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    New Skills

12. #32 SP
    Putin cam offtopic, insa stie cineva cum se numeste melodia din video-ul de mai sus ? E imnul WC 2010..

13. #33 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Putin cam offtopic, insa stie cineva cum se numeste melodia din video-ul de mai sus ? E imnul WC 2010..
    Wavin' Flag - K'naan

14. #34 SP
    Junior Member Apocalyps's Avatar
    din cate vad poti doar in grupe sa joci meciul,deci =>no penalties,chiar eram curios de atmosfera creata

15. #35 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Oricum si in meciurile din grupa atmosfera este fantastica.

16. #36 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    au schimbat sistemul de executare al penalty-ului.

17. #37 SP
    unde ai vazut penalty-uri ? ca in demo, daca termini egal nu sunt penalty-uri... sau doar la mine e asa ?

18. #38 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Fault in careu

19. #39 SP
    Senior Member Nash's Avatar

20. #40 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    unde ai vazut penalty-uri ? ca in demo, daca termini egal nu sunt penalty-uri... sau doar la mine e asa ?
    dupa cum zicea si razvan, fault in careu. schimbarea de care vorbeam:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast