monstrul: mi-ai dat de gandit...
http://www.justin.tv/sfobs#/w/1780462560
pass: lolsbo
---------- Post added 17-09-2011 at 02:53 PM ----------
daca e interesat cineva de Major League Gaming Arcade FightStick: Tournament Edition de la madcatz sa imi lase un pm (pret aproximativ 600 ron) Licensed Major League Gaming Equipment
@ monstrul - prea godlike BASED GOD!
Pentru cei ce nu au aflat Razer au lansat un beta program unde vor sa testeze inainte de lansare propriul lor Arcade Stick. (sau cum zic ei: the perfect arcade stick).
Aaaaaa si mai sunt cateva ore (de fapt o ora si jumatate) pana la concept matches pe TOPANGA LIVE STREAM unde va fi si un FT10 intre Daigo (The Beast) vs PoongKo (The Machine)
Beast Note este un live timer aici ( thx Pokefull homo)
![]()
OLD!
360 only
Tipul spune acolo ca "spera" sa faca si pe PS3.
Acum ei probabil se gandesc la faptul ca in ceea ce tine de comunitate online xbawks sunt ceva in fata la fighting games fata de PS3.
Pe de alta parte EVO-ul se tine pe PS3 set-ups. we'll see...
@mike da la mousi sunt fail rau la fiabilitate![]()
Salutare , greu cu controleru sa joci SSIV , mai ales daca vreis ajoci tactic si nu la abureala.. mi-ar trebui un fight stick ...
Nu e neaparat necesar un stick.Multi playeri buni joaca pe pad.Conteazaa mai mult cu ce te obisnuiesti.
TOPANGA TV - TOPANGA TV
Pentru cine nu a vazut FT10-ul intre Daigo si PoongKO, incepe la min 35.
L-as intitula "Go for the kill"
Youtube ver:
Linkul de mai jos este pt Bozy... nu stiam sa iti explic prea bine cum era setup-ul lui akuma (ca nu joc cu HK ci 3xK... deci nu il folosesc) ...dar in tutorialul de mai jos poti vedea pe la minutul 2:30
Mi-am adus aminte de o treaba cu care m-ati stresat la offline. Pentru cei care nu stiu, pretul real de la sala de console este de 6 lei/controller/ora. Cum noi stam cu 2 controllere tot timpul, pe 4 console, 7 ore, la un mic calcul avem 12lei X 4cons X 7 ore = 336 lei. Faptul ca platim doar 200 cred ca ar trebui sa faca sa dispara comentariile de genul "e prea scump", "de ce platesc atat cand vin si cu consola si cu controllere", etc. Am discutat cu cei de la sala inca de la primul offline sa ne faca o oferta si asta a iesit.
Nu e sala mea si nu fac afaceri din asta. Daca odata pe luna (sau cand ne strangem) vi se pare mult sa platiti 20 lei pentru cat stam, gasiti voi alt loc mai bun si mai ieftin.
Sincer, chiar am sa va rog ca de acum inainte sa se ocupe altcineva de organizare. Ca nu stiu cum dracu se face ca mereu sunt eu de vina cu ceva. Ba nu e pizza nu stiu cum, ba e scump la sala, etc...
Unu nu zice, ba Bozy, bravo ma, ne-am strans si azi, ne-am jucat, a fost beton.
Si iar sincer, asta cu 20 lei e scump imi provoaca sila. Daca aici s-a ajuns prefer sa stau acasa.
Niste simpatici...
Pai sunt liberi sa stea acasa...noi luam 2 console si ne facem treaba nu e bai, asa e romanu'
Si mai bine daca suntem putini ne strangem moca la vechea locatie si sa le stea in gat!
Sincer toata asta i-o datoram lui Radu fara de care ramaneam la stadiul de online monsters fara sa stabilim nici o legatura#foreveralone
#stayfree
#lmfao
#kthxbye
#EXTATSU
Bookmarks