N-am nimic impotriva, nu stiu sigur daca pot atunci dar sa zica lumea cum prefera. Majoritatea castiga de obicei![]()
N-am nimic impotriva, nu stiu sigur daca pot atunci dar sa zica lumea cum prefera. Majoritatea castiga de obicei![]()
Am vorbit si mai bine facem cum ai zis tu pe 11.
E cel mai bine.
Acum daca unu sau doi indivizi nu pot veni nu e capat de lume.
E destul timp sa aflam cum stam cu prezenta pana pe 11 oricum.
YAM YAM!
Pai asta sfideaza scopul unui offline..
Iar insiram numele
Eu
Ares
Bozy
Mike
Duncan
Asa, acum mai ramane sa aflam de la Ionut daca Liam poate veni de ex.
Ded la fel trebuie sa vorbim cu el, si mai sunt si Ady/Gatsu.
Si cu 5 daca sunt, eu vin sa JOC, luam 2 console si asta e.
Pe bune cand spunem ca daca nu se intocmeste un nr exact de "N" jucatori la offline nu vin pai atunci incurajam exact acelasi lucru in loc sa motivam altii prin prezenta.
Asa, revenit de pe la munte
DED vine sigur, am tot vb cu el zilele astea, asteapta doar sa ne hotaram asupra datei.
Si, by the way Radu, abia asteapta DED sa il provoci la MK
Am vb acum cu Liam, zice ca vine in principiu. Lui Gatsu lasat un mesaj, sa vad ce zice.
Deci ne strangem cativa. Radu, nu fii veninos si hai sa ne mai vedem si noi, chiar daca suntem mai putini.
Ti-am lasat offline pe mess domnu' Gatsu. Pai cine sa-l corupa pe Ady, tu ce prestezi. De obicei veniti impreuna, deci te rog sa binevoiesti sa-i spui de offline si poate va faceti aparitia.
Deci pana acum suntem asa:
Eu
Ares (daca vrea)
Alecs
Mike
Duncan
DED
Liam (f posibil)
Ady (daca vrea si-l anunta Gatsu)
Gatsu (daca vine Ady)
OEE (f posibil)
Avand in vedere ca avem si incertitudini in prezenta, cate console sa luam 2 sau 3? Nu mai gasim pe cineva sa vina sigur ca sa luam 3?
Off, pai cine sa joace kof Ady? Eu unul n-am fost in stare iar din comunitate - in afara de tine, DED si Gatsu - nu stiu daca mai joaca cineva...
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !!!!!!!!!!!!!!! am uitat complet,sunt un mare idiot,va rog din suflet sa amanam cu o saptamana(sau pe duminica) ptr ca sambata facem parastas ptr bunica mea si nu am cum sa lipsesc. imi cer scuze ptr ca efectiv am fost un idiot si v-am indus in eroare.
deci cum facem?
p.s. nu fiti troli,ptr ca la faza cu 5-6 am vrut sa impulsionez nu sa descurajez
---------- Post added 07-02-2012 at 06:48 PM ----------
hey hey
Pff ce-as veni si eu , mai ales ca sunt in concediu in perioada astaVremea pwlii afara. ( iar ma invit ca nesimtitul la Radu fara sa intreb
)
Pana in martie am concediu, poate se mai face ceva pana atunci si ajung si eu; oricum trebuie sa ajung sa iau aia...![]()
Bun, atunci ne shiftuim duminica. Cate console? 2 sau 3?
---------- Post added 08-02-2012 at 08:21 PM ----------
Pana va ganditi voi sa raspundeti, am luat-o inainte: deci stabilit duminica de la 12, 3 console (sa avem 2 de SSF si una de Marvel / MK / KOF).
Gatsu, Ady, veniti si voi da?
Bookmarks