WOWOWOWOWOW
Si pentru cine nu a vazut....
RRRRRRRRRRRRRRRRRyan Hart!!!!!
Zi cu sala aia, se poate merge acolo, care-i treaba cu ea, ce preturi au? Ne fac o oferta de full day ceva cum mergeam dincolo, etc...
la multi ani trolilor!
cand mai facem o serata online (ca pe vremuri,cand era si crsitake...gizas.....cristake)??????????????????
bai nea,asta cu salile,tu mai bine pregateste mai repejor peretele ala!!!!!!!!!!!! sa vezi serata dansanta atunci
pupici ol
btw.....va rup cu baisan
O sa ii sun, dar bashinosu de Poke nu vrea acolo WOOOOOOOOOOOOP
Cam coca task force locul ala.
Sa nu mai zic de Bony care e prea pitzi pentru zona Obor![]()
E, atunci offline din parti.
La mine mai dureaza ceva totusi, dar tind eu sa cred ca cel mai probabil aici ne vom vedea cel mai curand![]()
Totusi o sa sun asa informativ acolo, sa nu mor prost, poate obtin un pret ceva.
BTW in acest week-end avem un super event. SO CAL REGIONALS 2013
TRAILER:
Erata:
SCR este week-end-ul viitor.
Ah da, si asa se fac afaceri mai nou in .RO, avem sala de jocuri si pagina de FB cu contact.
Dar nu raspundem... O_O
LOVE xD VYP3R "TAL3NT"
Man, the tears coming into my eyes just saying this!
We're alright, it's OK to cry!
Keep spread loving, play your part!!! LOVE thank you based world!
Va dau si SF4!
best ssf4evo
Salutare la toti.Weekendu' acesta am avut ocazia sa particip la Apex 2013.
Cateva poze de la eveniment le gasiti aici.
Si la cererea publicului, the highlight, reactia publicului la meciul onstream a lui Wolfkrone. Enjoy!
PS: Din pacate nu am mai jucat mai deloc in ultimele 6 luni, asa ca needless to say ca I got my ass kicked, iar TS Sabin e un couterpicking bitch.
at first i wasOriginally Posted by VYP3R
![]()
..and then i wasOriginally Posted by fantomel
![]()
bravo man.. sper sa ne mai reprezinti pe-acolo![]()
Si sa puna si el mana sa mai joace, si sa invete si o Cammy, un Akuma ceva ca trebuie top tier pls.
Am putea si noi sa represent in EU dar.... -_-
LE: Sa ii zici lu Sabin ala ca vine Ded peste el si ii da foc daca mai face counterpick!
Cand o sa vedem la noi asemenea prezente si atmosfera la un campionat de FG? Niciodata. Hype tata, te motiveaza fortat parca, traiesti clipa la intensitate maxima. Asa da!
Ma bucur sa vad fete familiare pe la campionate din afara. Succes pe acolo omule, pe toate planurile!
Pana una alta, mai facem si noi ceva cu offline-ul ala? Nu de alta dar nu mai are Radu adversari![]()
Nu-s nici oameni destui aici si nici fonduri la urma urmei.
Tuturor ne-ar placea sa vedem asa ceva si in .RO, bine....nu APEX e exemplu dar altele.
La noi nu se incumeta nimeni sa vina in BUC la un concurs, sosirea celor din alte orase ar aprinde flacara competitivitatii, dar ai tara cu infra de ***** si alte chestii, plus tipi foarte ciudati, ummm nu stiu ma bucurestiul doh
Imi amintesc cand am fost in BV la primul battlekon si am facut ~ 6 ore la intors cu trenu
A da offline, pai nu mai are Radu adversari sa stii ca nu se mai suporta, nu-mi place trebe sa-l punem la locul lui.![]()
Hehe, pai a mai invatat si el sa stii. Troleaza PRO acumDar overall, se vede ca joaca mai bine si ma bucura asta
Daca nu m-as enerva asa repede in general la acest joc ce bine ar fi. As avea si eu rabdare sa stau sa invat. Dar nu ma ajuta nervii...
Tot n-ai dat de aia cu sala lor? Esti tu sigur ca exista sala aia sau e doar fictiva pe net?
Bookmarks