Felicitari castigatorului !!! (putin mai multa modestitate te rog, nu fi ca mine ca nu e frumos). N-am stiut ca s-a tinut Battlekon ; nu ca as fi venit
Am auzit ca se va lansa o noua versiune de SFIV , ceva caractere noi , se stie si pe cand ?
Felicitari castigatorului !!! (putin mai multa modestitate te rog, nu fi ca mine ca nu e frumos). N-am stiut ca s-a tinut Battlekon ; nu ca as fi venit
Am auzit ca se va lansa o noua versiune de SFIV , ceva caractere noi , se stie si pe cand ?
Ultra SF4 - caractere noi Rolento/Hugo/Poison/Elena + 1 caracter nou, rebalancing, new modes, etc.
release date Q1 2014
wooow hype...OMG...sa nu repare jocurile care au probleme trebe sa adauge mai mult ***** la street fighter personaje care probabil din nou or sa fie overpowered cum sa intamplat cu yun si yang poate nu toate dar paote 1-2 doar ca sa-si mentina capcom reputatia de implementat personaje aiurea
take it on the new thread, pal -> http://www.consolegames.ro/forum/f60...et-fighter-iv/
Baieti , pe care intereseaza un Fight Stick Madcatz PS3/PC , e modat cu piese Sanwa . Pm me.
Probabil acesta e: Vand Fight Stick Madcatz
Pe mine m-ar interesa sa cumpar un Madcatz TE (sau echivalent), daca are cineva de vanzare.
Fighting GamesFighting Games :: DreamHack Bucharest
Daca nu va bateti live pe stream cu aruncat controllere si rage tot degeaba![]()
Vad ca la dreamhack s-au bagat si fighting games: Fighting GamesFighting Games :: DreamHack Bucharest
Se duce/participa cineva de aici?![]()
Alex, tu esti ma aici?
19.20 – 19.40 – Super Street Fighter IV: Arcade Edition showmatch streamed LIVE (special prizes)
Veniti careva?
Castigatorii turneelor de la Dreamhack Bucharest 2013:
Street Fighter:
Turneul 1: Alecs
Turneul 2: Smiley Mike
Turneul 3: Poke
BOW to the KINGS!
Bookmarks