Dap o idee de genu suna super.Poate si ceva pe echipe, cum s-ar fi vrut la nijikon, dar nu am mai apucat, ca trebuia sa plece lumea ca s-a terminat turneul relativ tarziu.
Dap o idee de genu suna super.Poate si ceva pe echipe, cum s-ar fi vrut la nijikon, dar nu am mai apucat, ca trebuia sa plece lumea ca s-a terminat turneul relativ tarziu.
Ok, ma bucur ca va incanta ideeaAm sa vb cu Liam sa vad cand ar putea sa ne gazduiasca in cel mai scurt timp dupa care am sa dau sfoara in tara catre voi
Facem si echipe, tot tacamul, dirty bisons and everything
Keep in touch!
Vids are UP! - nu avem Grand Finals deoarece jocul asta nu a fost facut pt tastaturi.
FOLLOW ME! > YouTube - Broadcast Yourself.
Mai fain a fost al doilea meci al meu cu Soze, din loosers. Ala a fost strans. Nu l-am vazut pe aici. In rest, se vede ca sunt praf![]()
Nice movies, pot sa vad si yo acum toate meciurile care le-am ratat, caci erau mai multe bune simultan.Doare sa vad random superu pe care lam dat inregistrat *se face mic si se baga sub masa*Intr-un mod ciudat nu am prins sa vad acolo nici un meci cu Cody ale lui Ded, asa ca imi pare bine sa le pot vedea.
The ICEMAN himself, TOKIDO, confirmed for SCR!
Tokido CONFIRMED for SCR! � SoCal RegionalsLevel|Up and Tournament Legacy are pleased to announce yet another NEW CHALLENGER hailing from Japan. It’s the ICEMAN himself: TOKIDO.
---------- Post added 25-10-2010 at 09:54 PM ----------
@ jack: verifica acest channel > YouTube - Canalul utilizatorului 0ShinAkuma0
Loads or replays, o sa gasesti si cu Makoto. (she's really hard to master)
Salutare guyz,
Am vb cu Liam si ne gandeam sa ne strangem la el sambata dupa pranz (pe la 1 asa) la niste offline-uri.
Ce ziceti? Credeti ca ne strangem sa facem si ceva echipe?
Ziceti-mi pls cine vrea si poate veni, ca sa vedem daca iese ceva frumos.
Astept un semn de la voi.
Bafta!
Avem PS3 sa jucam?
In principiu sunt pentru...dau maine aici un raspuns sigur!
Liam (Alex) rullz anyway!
PS3 aduc eu, nu e problema. O sa fie si arcade stick-uri, TE-uri
In principiu ma gandeam la baietii de la Nijikon, ca si gasca pe care as fi vrut sa o strang
Deci Smiley, esti bine venit. Avand in vedere ca spatiul e relativ limitat, ca sa nu ne calcam in piciare ma gandesc undeva la 6, maxim 8 persoane
Ar fi foarte OK sa ne strangem atati, merg si echipe facute, ar iesi fain.
Mare rugaminte cu confirmari aici pana in ora 19, ca sa ne organizam si noi cat de cat.
Alex, te asteptam!
Minimize, nu ne cunoastem personal insa te-am vazut jucand, deci esti de asemenea bine venit!
Astept confirmari!
10x
Only way i'm coming is if you have some liquor and some h*es.
La modul serios, as fi acolo daca nu ar fi distanta dintre noi.
Ar trebui sa fie 2 x PS3 unul local si unul conectat online vs me, chiar as vrea sa pot juca cu unii din voi pe care nu am avut ocazia sa-i intalnesc online.
Sa inteleg ca nu esti din Bucuresti? Asta nu stiam, too badPoata facem rost de niste beri, asa ca de prima organizare
Mai greu cu 2 console, 2 televizoare... Deja facem Nijikon v2.0
De la nimeni confirmari?
E cam aiurea sa vb pe forum intr-un mod eficient, dar daca reusim sa ne strangem poate schimbam si niste numere de telefon si data viitoare se intampla altfel lucrurile.
Poate totusi vine cineva?
Mai e pana diseara, nu va inghesuiti![]()
Am vorbit cu Alex pe mess...I'm in.
O sa vina si Ded, Duncan si Aqua nu or sa se prezinte. :<
Smileymike dai o modalitate de contact daca vrei sa vii.
Fight!
Cool, ne gasim acolo, am inteles ca ai mai fost la Alex
Poate data viitoare vorbim mai din timp si cu Duncan and company, ar fi OK sa vina si ei.
Smiley, u in?
lalalalalala.......
A reputable source, but one who wished to remain anonymous, dropped a line that two more fighters would be added to Super Street Fighter 4 Arcade Edition, besides Yang and Yun.
Little more was revealed beyond that, but here's a brief run down.
• Rolento and Oro were disconfirmed as potential characters.
• The two additional cast members for the Arcade Edition have both appeared in past Street Fighter games.
Also, on the official Japanese SSF4 blog, a new image of the character select screen was uploaded. There isn't much to be excited about here, but if you look closely, you can see Capcom shrunk down the portrait select sizes for each of the cast members to make more room.
![]()
Bookmarks