imi place cum joaca si mai ales ca joaca cu controlerul (sper ca nu am inteles gresit) , esti bine venit dude sper sa ne onorezi cu prezenta.
imi place cum joaca si mai ales ca joaca cu controlerul (sper ca nu am inteles gresit) , esti bine venit dude sper sa ne onorezi cu prezenta.
daca o sa am liber o sa vin sigur ! am un program destul de random la serviciu ... deci nu depinde tocmai de mine. dar chiar vreau sa vad experienta unui joc pe proiectorul tau![]()
poate reusesti sa afli din timp orarul si cine stie poate reusesti sa vi.
nu stiu cati dintre noi isi amintesc ca prin 90-91 era o reclama ceva de genul "daca vrei cu adevarat poti , adidas torshen"![]()
E cineva interesat de un Tournament Edition stick (PS3/PC)?
Vreau sa il vand pentru ca sta degeaba in cutie.A fost folosit putin de mine.
PM daca va intereseaza.
Stickul l-am cumparat anul trecut de la userul pooaul, care la randul lui l-a cumparat de pe amazon.Hartiile de la amazon sunt in cutie.Eu personal am folosit stickul putin.Functioneaza fara probleme, nu are defecte.Am atasat cateva poze.Pret 350 RON + taxele de transport.Pot trimite prin curierat rapid in tara.
nu va uitati la el ca vreau eu sa-l iaue defect
( snk2 ti-am lasat id meu de mess ; sa discutam despre detalii )
Man, imi pare rau sa te dezamagesc insa deja am vb cu SNK de stick, e si achitat deja
Sorry...
ahhai fost destul de rapid.... asta e
---------- Post added 13-01-2011 at 05:35 PM ----------
mai cunosti pe cineva care are un astfel de stick de vanzare ?
Ma scuzati pentru ce o sa va spun (celor interesati de stick) .. dar cred ca sunteti stricati la cap
Am avut cateva luni bune la status anunt "VAND TE" + set nou de butoane seimitsu ,am posat si aici de cateva ori , pe alte site-uri (google is your friend) ; sau poate marfa mea nu-i buna ha?
iti multumesc pentru complimente. Eu l-am luat pentru un amic care s-a hotarat zilele astea ca vrea stick. Eu stiam ca tu vinzi stick de ceva vreme si chiar l-am indrumat pe storm89shadow aseara catre tine si il indrum in continuare
---------- Post added 13-01-2011 at 07:32 PM ----------
Bagam deja, va asteptam
Musy's back into action, deja incinge manetaIi era dor
![]()
Bookmarks