Pfff....viza si bani de drum si de cazare, ca deh, se tine la Las Vegas.Oricum inafara de justin wong nu prea e concurenta.
mi-am luat si eu AE in seara asta, cu un psn card de pe site-ul recomandat de aquashark (multumesc frumos)
intrebarea mea e cam pe unde incep jucatorii cat de cat bunicei? ma refer la PP (gen 2500 inainte de AE, asta era nivelul meu). pe canalul lui Shinakuma am vazut ca Poongko avea 3000 si ceva. ma asteptam ca un Ken de 2000 de pp sa ma rupa la al doilea meu meci cu Oni, dar si-a luat-o...
puncte...puncte...puncte
sunt o gramada cu 0 PP, erau la fel si in SSF4 si erau F buni...
blah, nu ca ma omor eu dupa puncte, dar sa am o imagine de ansamblu, sa stiu cum sa-i abordez pe diferitii concurenti.
aia cu 0 jucau doar endless, am intalnit si eu cativa care m-au scolit.
exact, mai serios joc doar cu aia teoretic mai buni decat mine, cu restul incerc diferite chestii gen flashy stuff, incerc sa castig intr-un anume fel etc.
ar fi foarte plictisitor pt mine sa joc in acelasi fel toate meciurile. d-aia iau si tot rosterul la rand. din astia 4 noi, Oni imi place cel mai mult.
ooooook desi poate umpic prea tarziu vin si cu niste imagini de la ultima noastra intalnire (aka Fight Club)
ca de fiecare data a fost super... am avut noi veniti si s-a lasat cu trolling la greu etc.
(plus un controller special facut de zgub)![]()
Nice pics.
Apropo de offline-uri, ne riscam la inca unul in weekend-ul 25-26 iunie? Poate mai prindem sala deschisa![]()
Problema va fi ca vom avea nevoie de console pentru a juca AE. Nu apuc sa primesc versiunea de disc pana atunci. Gatsu, ai AE DLC? Daca da, vii cu consola?
Mai sunt si altii care pot aduce consola ca sa jucam AE-ul?
Bookmarks