Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 171 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 ... LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #1861 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Dude Furiosule, eu am facut multe lucruri pentru jocul asta, asa ca pana ai realizari la el STFU.

2. #1862 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    FuriaMaro
    You gotta love when the joke doesn't make any sence... like your existance

3. #1863 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    here he goes again...like a "**** storm"

wooo 1000 de posturi meaningless!!!111oneoneone

4. #1864 SP
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Dude Furiosule, eu am facut multe lucruri pentru jocul asta, asa ca pana ai realizari la el STFU.
    Nu te crezi un pic cam prea prea...la SF ?

5. #1865 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Smells s h i t y around, troll s h i t...

Mike, moneymatch ceva?

6. #1866 SP
    Nu ma refeream neaparat ca jucator, unde am mai mentionat, sunt doar mediocru, ci ca realizari generale la acest joc.Intre timp, anul trecut, numele meu a aparut pe marele screen la EVO inainte de top8, si probabil va aparea si acum, in timp ce tu probabl te scarpini in cap si manaci.

7. #1867 SP
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Nu te crezi un pic cam prea prea...la SF ?
    In comparatie cu tine si un cimpanzeu e prea prea la...hmm just about anything!

Chiar si asa cine esti ca ii pui la indoiala AUTORITATEA de GRAND MASTER?
    money match or bust!

---------- Post added 25-07-2011 at 02:29 PM ----------

Quote Originally Posted by smileymike101 View Post
    nu ma refeream neaparat ca jucator, unde am mai mentionat, sunt doar mediocru, ci ca realizari generale la acest joc.intre timp, anul trecut, numele meu a fost mentionat pe marele screen la evo inainte de top8, si probabil va fi mentionat si acum, in timp ce tu probabl nu iti vezi cureaua.
    owned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. #1868 SP
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Smells s h i t y around, troll s h i t...

Mike, moneymatch ceva?
    Esti penibil...vorbesc serios.Daca tu asta consideri trolling inseamna ca mai trebuie sa inveti cate ceva.
    Si ca un apropo, te rog nu te mai da tu smecher ca nu-ti sta bine.

---------- Post added 25-07-2011 at 02:33 PM ----------

Nu ma refeream neaparat ca jucator, unde am mai mentionat, sunt doar mediocru, ci ca realizari generale la acest joc.Intre timp, anul trecut, numele meu a aparut pe marele screen la EVO inainte de top8, si probabil va aparea si acum, in timp ce tu probabl te scarpini in cap si manaci.
    Ma bucur pentru tine, insa am precizat eu undeva ca as fi bun ? raspunsul este nu.
    And btw alecs de ce te bagi ?

9. #1869 SP
    Pai daca nu esti atunci vorbesti in necunostinta de cauza, doar ca sa te afli in treaba/faci conversatie/posturi/flame etc.

10. #1870 SP
    Nu ma evaluezi tu pe mine cu afirmatii precum "Vezi sa nu te simti...." cand era vorba de participare la EVO atata timp cat nu stii sa cureti un cartof, iar eu am facut lucruri reale pentru comunitatea mare de street fighter.

11. #1871 SP
    Pai daca nu esti atunci vorbesti in necunostinta de cauza, doar ca sa te afli in treaba/faci conversatie/posturi/flame etc.
    Ei bine, una e sa fi bun la ceva deoarece iti place mult si nu te lauzi la prima ocazie la care se iveste...alta e sa prinzi momentul si subtil sa dai de inteles ca " defapt esti bun ". case closed, incercati sa nu mai sariti pe oricine zice ceva pe acest topic si nu e un top tier player la SSF4 sau chiar ST

12. #1872 SP
    Member Bozyblue's Avatar

Este o migrare de useri plictisiti de MK care-si mai baga nasul prin thread-ul de SSF sa vada daca-si pot prinde urechile si ei. Daca Swing e de-al nostru si-i permitem tu nu stiu ce cauti. Te-ai pierdut poate, ai cazut de la calea cea buna? Sa-ti dam scara?

13. #1873 SP
    Nu ma evaluezi tu pe mine cu afirmatii precum "Vezi sa nu te simti...." cand era vorba de participare la EVO atata timp cat nu stii sa cureti un cartof, iar eu am facut lucruri reale pentru comunitatea mare de street fighter.
    Probabil ca ai dreptate, dar e tot interesant cum iti place sa ai mereu ultimul cuvant. A si apreciez ca te-ai luat de muzica techno in careva seara precedenta. Foarte "matur" ca sa zic asa

14. #1874 SP
    Tu chiar te astepti sa vii aici, sa insulti un player in NUMEROASE randuri, si toata lumea sa fie cool cu tine?Si mai fac si pe "lady in distress" de parca am intrat noi peste tine in casa si te-am asaltat fizic.
    Muzica Techno tot e moarta, fie ca zic eu sau nu ca este.

15. #1875 SP
    Nu sarim daca vii si ceri pointers, ajutor ETC.
    Invitatii sa jucam online, sa doresti sa te integrezi in comunitatea offline...

Ori tu vii cu niste remarci complet pe langa, si meriti sa primesti acelasi tratament.
    Ce rost avea sa postezi "Vezi sa nu te simti..." cand tu nici nu-l cunosti pe el.

16. #1876 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ia duceti-va la medic si luati niste Xanax ca ati inceput s-o ardeti pe aratura.
    Chillpill everyone.

17. #1877 SP
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post

Este o migrare de useri plictisiti de MK care-si mai baga nasul prin thread-ul de SSF sa vada daca-si pot prinde urechile si ei. Daca Swing e de-al nostru si-i permitem tu nu stiu ce cauti. Te-ai pierdut poate, ai cazut de la calea cea buna? Sa-ti dam scara?
    Eu joc si Mk si SFF4 si ST remix la fel de mult la nivel casual. don't be a smart ass

18. #1878 SP
    I see snk2 lurking on the thread....

I bet he's like:

Fighting games srs bsnss! 133957d1306799427t-super-street-fighter-4-ps3-trollicons.gif

19. #1879 SP
    Ce s-a linistit pe-aici.Mi-ar place un money match, though.

20. #1880 SP
    Member snk2's Avatar
    I see snk2 lurking on the thread....

I bet he's like:

Fighting games srs bsnss! Attachment 135182
    M-ai prins

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 171 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 ... LastLast