Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 57 of 57

Thread: The Crew Motorfest

1. #41 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Ai idee cum pot face un cont nou pe Ubi și să-l. asociez cu consola? Nu găsesc nicăieri să-i pot da logout contului de Ubisoft

2. #42 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Folosește pc-ul sau telefonu sa te loghezi pe site-ul ubisoft connect. De acolo dai unlink la contul de PlayStation.

Faci un cont nou pe site-ul ubisoft connect folosind pc-ul sau telefonul si il link-uiesti pe asta cu contul de PlayStation.

3. #43 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Folosește pc-ul sau telefonu sa te loghezi pe site-ul ubisoft connect. De acolo dai unlink la contul de PlayStation.

Faci un cont nou pe site-ul ubisoft connect folosind pc-ul sau telefonul si il link-uiesti pe asta cu contul de PlayStation.
    Am reușit. Mulțumesc frumos

4. #44 SP
    Member adin33's Avatar
    Am o întrebare : să faci upgrade la versiunea de ps5 este gratis?

5. #45 SP
    Manager paul's Avatar
    Conform PlayStation Store, nu:
    This product entitles you to download the PS4® digital version. If you wish to play the PS5® digital version, you can update this product at a later date with the upgrade pack. The PS5® digital version is also available directly through the Cross-Gen Bundle or Gold and Ultimate editions.

6. #46 SP
    Manager paul's Avatar
    Chase Squad:

7. #47 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incredibil cum baga ei o insula noua pe gratis, cand altii cer 20-30$ pentru locatii noi

E clar - va fi un moment perfect sa ma intorc la joc

8. #48 SP
    Manager paul's Avatar
    Exploreaza sa faca 2 si Motorfest offline mode (1:20):

9. #49 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Mai joaca cineva? Nu pot distruge 3 masini in Demolition

10. #50 SP
    World Improvements Trailer

11. #51 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    In timp ce toata lumea se concentreaza pe South of Midnight, AC Shadows si Nintendo Switch 2, eu am ramas cu asta in backlog si am insistat putin cu el pentru ca imi era dor de masini.

Desi jocul mi se pare superb dpdv grafic si al variatiei de activitati (as risca sa spun ca se ridica la nivelul Forza Horizon), declar ca n-am intalnit in viata mea un joc cu un meniu atat de incalcit si de dificil de explorat ca asta. KCD2 este punga de pufarine in comparatie cu asta...

Mi-a luat 15 minute pana sa inteleg unde gasesc photo ops, ce anume este (si pentru ce) the main stage si cum anume pot accesa anumite activitati pe care vroiam sa le fac. Dai pe o activitate, iti baga GPS coordinates pe alta, trebuie sa intri in meniu si sub-meniu la un playlist sa selectezi de acolo photo op ca si activitate... nebunie cu caciula, noroc ca imi place extrem de mult jocul altfel il lasam de mult...

12. #52 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu stiu ce se intampla in Ubisoft dar de ceva ani de zile meniurile sunt absolut ingrozitoare. AC Shadows are cel mai prost meniu de questlog pe care l-am vazut vreodata. Totul e incalcit si complicat aiurea...

13. #53 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Ubisoft argues players don't own their games in wake of The Crew lawsuit
    Company shut down servers and removed the game from customers' libraries last year
    Link https://www.techspot.com/news/107502...commentsOffset

Ce faci daca se intampla la fel cum a fost cu primul? Inchid serverele si apoi ti-l sterg din librarie sau daca il ai pe disc se comporta ca un demo restrictiv.

Ar trebuie sa ai macar un mod offiline. Se mai mira apoi Ubisoft de ce nu mai are vanzari, pai cu un comportament de genul asta cine sa iti mai cumpere jocurile.

Voriam sa cumpar The Crew Motorfest Ultimate Edition pentru PS5 dar pana la urma renunt. Oricum am ca alternativa seria Forza Horizon.

14. #54 SP
    Atat Crew Moterfest cat si Crew 2 vor primi (sau au primit deja, nu am idee) un mod offline - au anuntat oficial inca de anul trecut.

15. #55 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Ubisoft Adding Offline Modes to The Crew 2 and The Crew Motorfest, But the Original Is Gone for Good https://www.ign.com/articles/ubisoft...-gone-for-good

Primul l-au ingropat definitiv iar pentru The Crew 2 si The Crew Motorfest au promis un mod offiline in septembrie 2024 pe care nu l-au livrat inca, e tot la stadiul de promisiune.

16. #56 SP
    Presupun ca e destul de greu sa treci totul pe offline, cand jocul e gandit de la inceput - adica din 2014 - sa fie doar online din toate punctele de vedere.

Faza e ca Ubi au tot dreptul sa inchida un serviciu, nu poate fi niciunul tinut forever sau un numar minim de ani, ca nu exista nicio lege in sensul asta. Ce ar putea obtine prin acel proces, probabil ar fi o notificare mai din timp, sau vreun commitment voluntar de la ubisoft sa incerce sa extinda 1-2 ani peste cat ar fi fost decizia in mod obisnuit (daca va mai fi cazul la alte jocuri).
    Heck, sunt atatea jocuri care s-au inchis, problema in sine e veche - ce vrea lumea, de regula, in cazuri din astea, e un mod offline ca sa poata sa mai intre din cand in cand sa vada lumea/universul, sa isi vada progresul acolo, sa mai exploreze etc.

+ ca au fost cazuri (foarte rare) in care s-a ajuns la un acord cu "proprietarii" sa lase comunitatea sa administreze serverul - deci aici ar putea fi win-ul efectiv.

17. #57 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mda, este primul joc la care renunt datorita unei experiente total distruse de meniuri si mentenanta... pentru a nu stiu cata oara dau sa intru in el si ma lovesc de 'error maintenance', nici la Destiny n-am patit asa ceva...

Asta nu e joc, asta e o continua mentenanta care din cand in cand devine si joc, iar cand intri in el habar nu ai ce anume trebuie sa faci, sar pe tine tot felul de ecrane, pop-ups, habar nu ai ce ai facut deja si care este urmatorul goal... pana in momentul de fata nu stiu ce (sau daca) am completat deja in el, unde trebuie sa ma duc sau cum anume sa accesez anumite activitati.

Pacat, este o placere sa il joci ca si gameplay, masinile arata senzational si se simt senzational, dar efectiv m-am plictisit sa-mi puna de la el dungi galbene peste tot si sa petrec mai mult timp in meniu decat in gameplay.
    Asemenea harababura de meniu nu mi-a fost dat sa vad niciodata in toata viata mea...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3