Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 14 FirstFirst ... 4 12 13 14
Results 261 to 270 of 270

Thread: Dirt 3

1. #261 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Sa inteleg din toate discutiile de aici ca nu merita Dirt 3? Si eu care ma bucuram ca a tot scazut pretul pe zavvi si poate il cumpar.

2. #262 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Sa inteleg din toate discutiile de aici ca nu merita Dirt 3? Si eu care ma bucuram ca a tot scazut pretul pe zavvi si poate il cumpar.
    cumpara-l cu incredere. E un joc fenomenal, peste partea a 2-a din toate punctele de vedere, mai putin soundtrackul: grafica, sunet, controlul masinilor, content - NOTA ZECE. Vezi reviewurile pe gametrailers, ign, gamespot etc. - doar note de 9 sau peste 9. Il joc constant din ziua lansarii.

urmareste asta http://www.gamespot.com/ps3/driving/...3Bwatch-review

3. #263 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Daca vrei joc cu raliu, asta nu e cel mai potrivit. Dupa Dirt 2, Codemasters au zis ca 3 va fi mai apropiat de experienta adevarata de raliu, numai ca jumatate de joc e numai Gymkhana Care e legatura intre raliu point-to-point si invartitul intre niste jaloane?

Legat tot de foamea developerilor, puteau sa depuna o ora de munca in plus si sa nu-mi mai tot spuna comentatorul "Cool stuff, upload it to YouTube!!", ca fara VIP code, uploadul pe YouTube mi-e dezactivat.

Ma uit la jocul asta si nu inteleg de unde diferentele astea enorme intre Dirt 2 si 3 si de ce au luat-o asa de razna Codemasters. Nici macar Activision, de care radeau toti ca-s cei mai lacomi, nu au exagerat asa. Oricum isi scot bani si din toata reclama din joc (hei, tocmai s-au deblocat masinile sponsorilor GARMIN, KONI, TOYO, DC SHOES, MONSTER ENERGY, uau!), nu stiu cat o sa imbogateasca ei din DLC-uri si vip code-uri. Cum s-a mai zis pe thread, daca asta e noua politica Codemasters de acum, sa fie sanatosi.

4. #264 SP
    Senior Member psypc2's Avatar

5. #265 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Eu privesc lucrul asta cu optimism, tinand cont cati jucatori vor fi online de acum incolo. Mie nu imi pare rau pentru ca oricum dadusem 30 de lei pe copia mea de DiRT 3 PC.

6. #266 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Eu nu cred ca va mai dura mult pana cand Valve va retrage jocul de la cei care s-au folosit de aceste key-uri asadar nu te astepta la o crestere foarte semnificativa pe termen lung a activitatii online.

7. #267 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu stiu cum pot stopa asta. Daca fac cum spui tu, ar inseamna sa ii restrictioneze si pe cei care au luat jocul legit prin promotia de la AMD. Ar fi o modalitate sa le retraga jocul celor care au folosit un key si nu au inregistrat UID-ul pentru key-ul corespunzator. Daca ati fost curiosi sa vedeti, in fisierele sql sunt key-urile si cu UID-ul aferent, care trebuie inregistrat pentru a primi key-ul. Insa, nu stiu daca au posiblitatea de a face asta.

Codemasters au spus ca investigheaza. Sper sa ramana la stadiul asta.

8. #268 SP
    Member rulzmaker's Avatar

9. #269 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Deci cine vrea coduri?

10. #270 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by icebird View Post
    Deci cine vrea coduri?

De unde

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 14 FirstFirst ... 4 12 13 14

Tags for this Thread

Bookmarks