Sa inteleg din toate discutiile de aici ca nu merita Dirt 3? Si eu care ma bucuram ca a tot scazut pretul pe zavvi si poate il cumpar.
Sa inteleg din toate discutiile de aici ca nu merita Dirt 3? Si eu care ma bucuram ca a tot scazut pretul pe zavvi si poate il cumpar.
cumpara-l cu incredere. E un joc fenomenal, peste partea a 2-a din toate punctele de vedere, mai putin soundtrackul: grafica, sunet, controlul masinilor, content - NOTA ZECE. Vezi reviewurile pe gametrailers, ign, gamespot etc. - doar note de 9 sau peste 9. Il joc constant din ziua lansarii.
urmareste asta http://www.gamespot.com/ps3/driving/...3Bwatch-review
Daca vrei joc cu raliu, asta nu e cel mai potrivit. Dupa Dirt 2, Codemasters au zis ca 3 va fi mai apropiat de experienta adevarata de raliu, numai ca jumatate de joc e numai GymkhanaCare e legatura intre raliu point-to-point si invartitul intre niste jaloane?
Legat tot de foamea developerilor, puteau sa depuna o ora de munca in plus si sa nu-mi mai tot spuna comentatorul "Cool stuff, upload it to YouTube!!", ca fara VIP code, uploadul pe YouTube mi-e dezactivat.
Ma uit la jocul asta si nu inteleg de unde diferentele astea enorme intre Dirt 2 si 3 si de ce au luat-o asa de razna Codemasters. Nici macar Activision, de care radeau toti ca-s cei mai lacomi, nu au exagerat asa. Oricum isi scot bani si din toata reclama din joc (hei, tocmai s-au deblocat masinile sponsorilor GARMIN, KONI, TOYO, DC SHOES, MONSTER ENERGY, uau!), nu stiu cat o sa imbogateasca ei din DLC-uri si vip code-uri. Cum s-a mai zis pe thread, daca asta e noua politica Codemasters de acum, sa fie sanatosi.
3 million DiRT 3 Steam keys leaked online | VG247
Karma is a b**ch.![]()
Eu nu cred ca va mai dura mult pana cand Valve va retrage jocul de la cei care s-au folosit de aceste key-uri asadar nu te astepta la o crestere foarte semnificativa pe termen lung a activitatii online.![]()
Nu stiu cum pot stopa asta. Daca fac cum spui tu, ar inseamna sa ii restrictioneze si pe cei care au luat jocul legit prin promotia de la AMD. Ar fi o modalitate sa le retraga jocul celor care au folosit un key si nu au inregistrat UID-ul pentru key-ul corespunzator. Daca ati fost curiosi sa vedeti, in fisierele sql sunt key-urile si cu UID-ul aferent, care trebuie inregistrat pentru a primi key-ul. Insa, nu stiu daca au posiblitatea de a face asta.
Codemasters au spus ca investigheaza. Sper sa ramana la stadiul asta.
Bookmarks