Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 270

Thread: Dirt 3

1. #121 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

2. #122 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    L-am jucat cateva ore azi-noapte, cum ar zice Cliffy: este "bigger, better and more bad-ass in every conceivable way"!!! Soundtrackul ma face sa savurez din nou fiecare reluare la maxim!

3. #123 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Cum e fizica masinii. In genul GT5, Shift 2 sau Hot Pursuit ?! Pe forumurile "de afara" zice lumea ca e cam arcade.... Bine, nu cred ca e nici RBR, dar pare antrenant

Later EDIT: Jocul are un sistem gen Autolog? pt comparatie timpi trasee etc

4. #124 SP
    Jocul nu e simulator si nici nu are pretentii de a fi impostor din acest punct de vedere. Daca ai jucat Dirt 2 vei sti exact la ce sa te astepti privitor la fizica si controlul masinii. Pentru mine este racerul perfect: un arcade cu tente usoare de simulator. Eu il joc cu toate assists off si nu folosesc deloc posibilitatea de rewind - pentru mine rezulta curse pline de adrenalina in timpul carora stau extrem de tensionat la fiecare curba si denivelare.
    Parcul de masini pare impresionant la prima vedere, avand posibilitatea de a alege de la masini clasice de raliu din anii 60 pana la masini moderne. De grafica si sunet nici nu mai zic - uluitoare ambele aspecte.
    Codemasters au facut o treaba excelenta din nou, oricum nu ma asteptam la altceva.

5. #125 SP
    Member justamodel's Avatar
    Is curios cum e implementat volanul. La jocurile Codemasters stateam jumate de ora sa setez volanul pentru o masina, cand schimbam masina trebuia setat iar volanul..

6. #126 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar

Cateva impresii

Jocul necesita instalare pe HDD (3377 MB ) Numai bine de citit manualul in cele 10-15 minute de asteptare

Modurile de joc sunt:

Dirt Tour - sunt 4 sezoane
    Singleplayer-unde avem Time Trial si Single Race
    Multiplayer- online si splitscreen
    Pentru a intra online trebuie activat Vip Pass-ul.Primesti cateva masini in plus si ai posibilitatea sa-ti urci cursele pe Youtube

Eu am inceput cu Dirt Tour si nu m-am oprit pana nu am terminat primul sezon
    Inainte de fiecare cursa ai optiunile de a modifica dificultatea , setarea masinii si assists-urile
    Posibilitatea de seta damage-ul intre full sau doar visual este superb.
    In primele curse am facut cateva tumbe doar pentru a vedea cum se dezmembreaza masina si sar bucatile in toate partile.
    Atentia la detalii pentru masina este de laudat.Peisajele? SUPERBE.Sunetul este la inaltime si creaza dependenta sa-ti turezi masina la maxim si sa intri cu viteza in curbe in incercarea de a obtine cel mai bun timp.Ce sa mai zic de conditiile meteo:zapada,poaie,soare.Cireasa de pe tort
    Cu controlul masinii m-am obisnuit foarte repede.Cred ca in prima ora de joc am dezactivat toate assists-urile si am setat damage-ul la FULL
    E drept ca am coborat dificultatea la minim dar parerea mea,asa trebuie jucat acest titlu.Numai asa, flashback-urile (5 la numar) isi au rostul
    Se castiga XP in fiecare cursa direct proportional cu pozitia ocupata la final.Avem si un obiectiv pe cursa care poate fi ceva de genul
    -atingerea unei anumite viteze
    -drift-ul in cursa sa insumeze minim 75 metri
    -intrarea pe poarta de final cu o anumita viteza

Sigleplayer -TimeTrial

Nimic nu se compara cu o cursa de Rally (modul meu preferat de joc) cu masina ghost a jucatorului cu timpul cel mai bun pe traseu.Sa vezi acolo blesteme si nervi daca alergi fara assists-uri
    Trebuie sa intrati online pentru a avea masina ghost a altor jucatori
    Oricum cred ca toti veti lasa ON la setarile de Ghost personal best si world record

Sigleplayer - SingleRace

Disciplina ? Alege tu :
    Rally , RallyCross , Trailblazer , Gymkhana , Landrush , Head 2 Head

Multiplayer

-introduceti codul vip pentru a juca online.
    Da,normal ca vreau dar nu am unde , nu merge store-ul .......
    Credeti-ma ca am incercat sa gasesc si minusuri la jocul asta dar nu l-am gasit decat pe acesta si este doar temporar
    Stiu ca nu am acoperit decat putina parte din experienta acestui titlu dar va las ,am curse de castigat....
    -Dar merita cumparat?
    - Glumesti nu?

7. #127 SP
    Ai uitat placerea de a urmari replay-urile pe muzica excelenta cu care ne-a obisnuit Codemasters!
    Niste exemple:

8. #128 SP
    Member Dasani's Avatar

9. #129 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am o intrebare, cum e diferenta de control dintre condusul pe zapada/asfalt/pietris etc? Adica se remarca vreo diferenta imensa, sau nu?

10. #130 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

Nu sunt pro dar ma distrez.

11. #131 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Sper ca saptamana asta sa imi ajunga si mie... Nu mai am rabdare.
    Care joaca online pe xbox?

12. #132 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    jocul e superb iar grafica cel putin pe pc ...asa ceva mai rar pur si simplu o incantare pt ochi.

13. #133 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Am o intrebare, cum e diferenta de control dintre condusul pe zapada/asfalt/pietris etc? Adica se remarca vreo diferenta imensa, sau nu?

E incredibil din acest punct de vedere. Diferentele sunt uriase in momentul in care treci de exemplu de pe asfalt pe pietris sau invers. Se simte fiecare groapa, orice denivelare... Ideea este ca aderenta se simte grozav in momentul in care masina schimba tipul suprafetei. Am jucat o cursa si pe ploaie, efectul carosabilului umed facandu-se simtit din plin. La zapada ce sa zic, Dumnezeu cu mila!

...azi noapte m-am luptat cu Gymkhana... Sa faci platina la toate challengeurile este infiorator de greu. La drift tutorial am renuntat dupa vreo 20 de incercari si am ramas la gold.

14. #134 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Diferentele sunt vizibile foarte usor as spune.
    Pe asfalt uscat te simti cel mai bazat,ai aderenta maxima,masina raspunde instant la comenzi
    Pe ploaie senzatia de "alunecos" este incredibila iar la zapada cel mai bun exemplu: ai de coborat o panta in disciplina "head to head" si trebuie sa accelerezi la maxim.
    Eh,aici vei vedea cum masina pierde aderenta pe spate si incepe sa danseze devenind din ce in ce mai controlabila in timp ce faci ochii mari ca urmeaza viraj larg la dreapta
    Un plus ar mai fi ca au fost atenti la detalii ,asfaltul nu este perfect,are diferite petice,gropi pe care daca le-ai luat pur si simplu te scot de pe trasa ideala si-ti reduc viteza

P.S
    Go Rasko Go

15. #135 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    La drift tutorial am renuntat dupa vreo 20 de incercari si am ramas la gold.
    47376_orig-son_i_am_disappoint_trollcat.jpg

PS: M-ati innebunit cu jocu asta Gata e ca si luat.

16. #136 SP
    Ati facut careva platina la challengeul de mai jos?

17. #137 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    GATA! M-am saturat! m-am imprumutat de la un coleg cu bani sa-l cumpar!... sapt viitoare ar trebui sa-l am si eu

18. #138 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    ah...ce pofta imi faceti,las ca-mi ajunge si mie saptamana viitoare,deabea astept.Chiar daca nu sunt asa multe curse de raliu precum s-au laudat tot e un joc f bun, cu un control bine pus la punct

19. #139 SP
    Member iUser's Avatar
    @eagle-eye: nu mai are colegul tau niste bani si pentru mine?
    Gymkhana Mode mi se pare uluitor !

20. #140 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Ati facut careva platina la challengeul de mai jos?

Da, eu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks