Chiar dacă nu poți sa verifici ,ai drept de retur
Asta ar fi culmea, sa comandati online editia normala sa o primiti si sa faceti retur pentru ca nu e occupied edition ... gizz ce-o fi in mintea unora.
În termen de 24 de ore,dacă nu greșesc,poți face retur oricărui produs fără un motiv.Cel puțin așa îmi aduc aminte
Ca sa nu mai fie dubii ...se poate deschide coletul inainte de plata orice ar contine el . Uitati ce scriu ei pe site :
"Livram pana la usa ta
Pentru ca tu sa nu ai nicio grija dupa ce ai cumparat de la noi, iti aducem produsele pana la usa. Acest serviciu GRATUIT* este extrem de util atunci cand produsele comandate au dimensiuni mai mari si necesita mai multe persoane pentru transport.
Deschiderea coletului la livrare
Pentru ca tu sa fii sigur ca platesti exact produsele pe care le-ai comandat, iti punem la dispozitie GRATUIT* posibilitatea de deschidere a coletului la livrare. Acest serviciu iti garanteaza ca produsul se prezinta in stare perfecta, fara semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de estetica la exterior. Nu este inclusa verificarea tehnica (testarea, probarea) produselor. In cazul livrarilor ce contin mai multe produse, daca in urma inspectarii doresti returnarea unuia dintre acestea, va trebui returnata intreaga comanda.
In cazul comenzilor cu plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda, dar numai in prezenta curierului.
Pentru a beneficia de aceasta facilitate trebuie doar sa soliciti curierului deschiderea coletului in momentul livrarii.
*) GRATUIT, pentru comenzi mai mari de 89,90 Lei."
Scuze de offtopic (dar nu am stiut unde sa postez si ma gandeam ca aici e ok, daca am gresit atunci rog un moderator sa imi mute postarea).
Cine a facut comenzi recent de pe gamerland.ro va rog sa imi dati un pm am cateva intrebari. Mersi.
kinez' - cate iti mai trebuiesc pana la set full ? (ai si o lista actualizata ? - eu m-am oprit pe la 100 si nu stiu cate au aparut dupa)
@rodarkone - Imi lipsesc cam 45 (110 de jocuri am acum din cele PAL). Incerc zilele ascestea sa urc o lista in clubul PS Vita.
P.S: Vad o dublura Ridge Racer acolo ... cum procedam?![]()
e doar carcasaprima consola "s-a pierdut" in avion
cu 3 jocuri ( Uncharted/Ridge si Marvel vs Capcom)
Altex - 89.94 RON, comandat imediat dupa ce am vazut post-ul lui Graft, ajuns acum.
P.S.: Multumesc, Graft!
Bookmarks