- Resistance 3 Survivor Edition 75 ron.
- Cele doua Ratchet de pe olx.
The Order 1886 este doar Collector's Edition-ul luat cu 120 de lei. Astept sa se ieftineasca jocul standard pentru a avea pachetul complet
Iar la seria de amiibo imi lipseste doar Rosalina (care urmeaza sa-mi vina) si Little Mac (care poate se ofera cineva de aici sa-l vanda la un pret acceptabil)
Restul![]()
Un coleg moderator -> http://www.consolegames.ro/forum/f17...mparat-azi-pc/ (pentru PC)
Ce PM mah .. faceti trafic de castraveti - scrie pe forum iryca si eu sunt interesat de monstrulet.
Scuze, m-am luat cu pozele etc, si am uitat sa pun detaliile importante (to much hype lol).
So, Carrefour Orhideea Bucuresti, promotie care tine pana pe data de 9 sau cel putin asa am inteles eu (sper sa nu ma insel).
Mai au pe stoc asa:
- 2 bucati Collector's Edition PC (una expusa, jupuita, vai mama ei).
- 1 bucata xbox 360 (stare buna, ca a mea).
Pret 700 ron each, cu discount de la 1390 ron.
ps: au o bucata si pentru xbox one la pretul intreg, tot acolo![]()
oh crap .. 700 vreau vreaudoar ca nu de PC
o sa ma risc sa o iau de pe amazon
Oricum super captura din RO
Damn, era tentanta aia de One (daca avea acelasi pret)The price is good, but too much dough for me right now...
![]()
Daca avea acelasi pret, o luam pe aia. Bine ca am jocul pe one digital
![]()
Cine se ofera voluntarsa mi-o cumpere pe aia de X360 inainte sa puna mana pe ea Godzylla ... pardon am vrut sa zic "gheara"
![]()
Godzylla e foarte zgarcit si nu locuieste in Bucuresti...
//Dap, gheara e mai interesanta
////Ia-o tu si mi-o vinzi mie la anu', la pret redus of course, ca e uzata(la fel cum ar trebui de fapt sa faci si cu Crysis Nano ala).
Bookmarks