150 lei, sigilat, olx. Il pastrez pana cand imi iau sistem surround. Jocul asta trebuie savurat in conditii optime.
150 lei, sigilat, olx. Il pastrez pana cand imi iau sistem surround. Jocul asta trebuie savurat in conditii optime.
Uncharted Drake Collection, 15£ pe eBay, The last of Us Remastered 18£ pe Amazon si un PS4 Glacier white de 500Gb ce oficial era terminat cu 20£. I am a Naughty Dog.
PS4 cu 20£? E din carton sau e ceva ce îmi scapă?Așa ai prins licitația? U lucky... Ramsey
LE: Rocket League Collector's Edt.? Blasfemie, cum naiba poți sa numești așa ceva CE?
120 RON de la Altex. Woot woot!
@Dant3: Joc Rocket League de aproape un an de zile de cand l-am primit la PS Plus fara sa fi platit nimic pentru el. Versiunea retail putea sa fie un disc no name intr-o punga transparenta de plastic si tot il cumparam.
PS4 cu 20£? E din carton sau e ceva ce îmi scapă?Așa ai prins licitația? U lucky... Ramsey
a uitat sa mai puna un 0 , cred![]()
@Dant3 @noss <3 ciorica, am scris 20£ pentru ca atat a fost. Consola mi-a fost vanduta pentru piese pentru ca, huruia ventilatorul si se incalzea de puteai face bacon si oua in 3 minute pe ea iar lentila era murdara. Dupa cateva ore de desfacut, curatat pamantul din ea, da...pamant, cd cleaner pentru lentila, schimbat pasta pe gpu ca era solida deja, merge ca un vis. Oricum mai mult de 20£ nu as fi dat pe un PS4, dar Uncharted 2 e unul din jocurile mele favorite.
Am jucat decat vreo 3 ore, insa sfatul meu este "stay away from it". Sau asteptati o reducere semnificativa
@dark18. ai dat mult pe battlefielfuri. pana diseara la 00 sunt 7lire si putin ambele pe psn
Bookmarks