Schimb $30 PSN cu Colectia Beyond/Heavy Rain, multumiri lui Dant3
foarte dragut- ai reusit sa faci o lista cu jocurile de Vita ?
* si pentru a nu fii offtopic
Le-am cumparat direct de acolo si le-am avut in bagaj. Poti incerca pe nin-nin-game.com, play-asia.com sau yesasia.com ca trimit si in Romania.
---------- Post added 22-06-2016 at 13:55 ----------
@rodarkone - nu inca, o fac ASAP insa.
Azi de la emag camera ps4 100 lei de la 189 lei. Avea ambalajul putin rupt motiv pentru care am cerut un extra discount sau alta camera cu ambalajul perfect . Au preferat extra discount.
Intrebare: in pachet aveai standul pentru camera? (vezi poza atasata).
Eu am luat-o pe a mea de la Evomag, erau singurii care o aveau pe stoc la un pret cat de cat ok atunci (Altex a avut-o mult timp cu stoc epuizat), dar in pachetul meu nu era si acest stand care este necesar daca vrei sa o montezi pe TV, cum ar fi normal. Din ce am citit pe net, e o chestiune de regiune, US primeste si probabil alte tari din UE. La noi, pauza...
Nu. Nu era . Acum nu stiu daca o voi folosii pe tv. Dar sigur poate sta linistita fara probleme pe marginea tv-ul atata timp cat nu te misti pe linga el/ea deoarece nu se misca automat ca cea de la xbox360 . Avea o bucatica mica de banda dublu adeziv si manual . In rest mmmm se vede binisor . Eu am luat-o ca ma pregatesc usor pentru VR-ul din iarna.
Aha, am inteles. Asta voiam sa stiu. Nici eu nu am probleme cu ea, o tin jos langa TV si nu prea are ce sa ii faca rau acolo, mai ales ca are acel cap care se roteste pentru a modifica pozitia, doar ca sus capteaza mai bine persoanele si spatiul.
Cred ca o sa dau o comanda pe eBay candva sa il iau separat, e bun sa il ai. Extra money for something that is supposed to be there for everyone. Gotta love Sony!![]()
Bookmarks