Ebay, 9,5£. Stiu ca jocul nu e mare branza dar na, arata misto editia asta. Va ramane sigilat.
![]()
Ebay, 9,5£. Stiu ca jocul nu e mare branza dar na, arata misto editia asta. Va ramane sigilat.
![]()
Felicitari, caut si eu de mult timp un 1002 intr-o cutie in stare buna! Cutia, consolele sunt mai toate ingalbenite :/
Inca un joc de la Altex, ridicat din Unirii unde era singura bucata sigilata in ambalajul original, restul pareau a fi resigilate. Stiti si voi povestea ca se strica ambalajul la transport si il schimba ei, bla bla, dar prefer varianta cu sigiliul original. As mai remarca faptul ca din 3 jocuri in ultimele 2 luni luate de la Altex, toate au avut discurile sarite din loc. Anyway, il voiam de mult:
- Alien Isolation PS4
e un joc superfain, sper sa-ti placa. l-am ajuat acum vreun an, inca il mai am in minte, spre deosebire de altele mai bine cotate
Ebay, 16£. Interesanta camera, pacat ca nu ma pasioneaza☺. Cu toate ca pe cutie scrie ca jocul nu e inclus, am avut noroc si e si discul acolo.
![]()
Consola PSVita Slim - OLX - 400RON
Arata ca nou, cumparata in Ianuarie.
Fiind deja posesor de PSVita Phat pot sa zic ca primele lucruri care imi erau evidente :
- difuzor mai bun
- displayul nu e cum ma gandeam, adica nu este gen primele telefoane Xperia cu Android.
- butoanele se apas mai usor
Cu dedicatie pentru Tudyniuz (stie el de ce). 100 de lei de pe OLX
Ma intreb daca merg puse stickerele pe masina![]()
*The Elder Scrolls IV: Oblivion Collector's Edition pentru Xbox 360
*Battlefield 4 Steelbook Edition (G1)
PSN UK
SOMA, The Walking Dead: Michonne, Day of the Tentacle Remastered, Brothers: a Tale of two Sons
Collection update!
Pam! Si acum cred ca am toate culorile, in cutii, complete. Sau mai bine zis am toate culorile de care stiu eu ( alb, negru, rosu si albastru ).
Consola se afla in stare perfecta!
Jocurile sunt de la altex.
*Metal Gear Solid HD Collection pentru Playstation 3
*Ratchet and Clank Tools of Destruction pentru Playstation 3
Proaspat luat de pe rafturile Media Galaxy.E prima mea consola din ultimii 15 ani, dar mai am de asteptat pana in 15 cand iau salariul, ca sa-mi pot cumpara si primele jocuri.
P.S.: imi pare rau ca nu l-am putut cumpara cu ~o saptamana mai devreme, fiindca prindeam promotia cu un DS4 suplimentar.
Bookmarks