Altex, 80 lei. sa vedem daca isi merita laudele![]()
lords of fallen complet pack 36 lei ps Ro
homefront the revolution Freedom Fighter Bundle 80 lei ps Ro
Romanul Metro 2033 tradus 40 lei cumparat din Carturesti.
Are you sure ?![]()
PS: ... depinde de unde il cumperi, al meu a venit cu joc (steelbook) + gear pack si am platit 79.99 $de pe amazon.com (adica 64.87lire conform xe.com
) din pacate nu imi sincronizeaza telefonu cu icloud photos (nu stiu de ce) dar dupa ce rezolv atasez si poza
![]()
Al meu a sosit fara joc de pe game.co.uk la 50 lire.
Trimis de pe al meu SM-A500FU folosind Tapatalk
am uitat sa mentionez - kinez' fii pe faza, in 39 minute se da drumu la Limited run![]()
si poza - massdrop / 76 $
PS: later edit - pls ignore my ghetto monitor standl-am facut aseara si in mijlocul operatiunii s-a terminat bateria la dremmel asa ca a trebut sa folosesc bormasina / dat gauri si apoi rupt
![]()
eu am ratat oddworld-ul... am avut alarma pusa insa n-am putut sa fac tranzactia, mai erau 29 bucati in stoc cand am deschis eu si nu mi-a acceptat, imi tot dadea eroare si am renuntat
- oricum foarte cool, din pacate collector's nightmare astia de la Limited run, mai ales ca eu vreau sa merg pe full vita set, e cumplit ce mi se intampla
PS: si sa nu planga lumea ca suntem offtopic - cadouri de Craciun de la sotie ( 250 $ gift card)
Gears - 80 $ / Mirror's - 65 $ / Tomb Raider - 53 $ / Mighty nr 9 - 25 $/ Just Cause - 54 $ / deus ex 37 $
gata le-am luat Lone Survivor de PS4+Vita
ma duc sa halesc ceva![]()
In timp ce asteptam dupa Limited Run Games - m-a surprins placut UPS cu ultimul pachet de "Craciun" de la Amazon.com - cei 300 $ primiti cadou au fost epuizati![]()
Ultima achizitie pe 2016
Am avut un voucher la emag de 50ron, a fost aproximativ 100ron jocul. Un pret foarte bun, zic eu.
Bookmarks