Fifa 18 PS4 - us account . Aproximativ 250 ron
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Update! PS4 Digital Collection: RUINER | RUINER GAME
Putina lume stie ca jocul s-a inspirat de aici
FIFA 18 Campionul Absolut Edition - Altex - 320.
P.S. Tricoul și fularul sunt de decor. Hala Madrid!
Cristi! Cheamă-l bă pe Cristi!
FIFA 18 Cristi Edition 349 lei @ MG
PS. Nesimtitii au schimbat din nou jocul față de versiunea demo, ca in fiecare an de altfel.
Versiunea demo era cu mult peste varianta finala.
Simțeai ca ai control asupra mingii in demo, in varianta finala e din nou același haos cu pase la limita și jucatori care se demarcă când nu trebuie și pressing infernal din partea adversarului, sa nu mai zic ca e aproape imposibil sa te aperi împotriva echipelor cu atacanți de genul Lukaku, Lewandoski, Higuain etc.
PSS: Portarii sunt incredibil de slabi, se dau goluri din orice poziție.
Pasele sunt foarte asemănătoare ca cele din PES, in sensul rău, au loc niște pase in joc ce probabil nu se pot replica in realitate, niște diagonale dintr-un capat al terenului in celălat, iar jucătorii deși iau fata adversarului, se fac ca ploua și trece mingea paralel cu ei.
Încercați jocul in varianta finala înainte sa îl cumpărați!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inca o consola la colectie
900 lei din Auchan Constanta - zic eu ca este un pret bun!
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Am ajuns la al 5-lea... primele doua au venit cu ps4 og in 2013, distruse ambele, aratu jalnic, al 3-lea a fost nou dar nu mergea sa sprint in jocuri si era super enervant, al 4-lea a venit cu pro-ul dar a suferit o crapatura in timp ce jucam bf1 (i blame my team mates!).
Sper sa ma tina mai mult! L-am luat silver ca e alb pe dedesubt si sper sa il tin mai curat desi am prostul obicei sa mananc in timp ce joc si am si sweaty palms...
Bookmarks