Toata lumea si-a luat saracia aia de PS5 cu skin pentru nostalgici?
Fitness Boxing cu Hatsune Miku, 250 de lei de la jocurinoi. La prima sedinta m-a rupt la cardio, e mult mai intens decat Ring Fit Adventures, si tematica e mult mai fun pentru mine.![]()
Toata lumea si-a luat saracia aia de PS5 cu skin pentru nostalgici?
Fitness Boxing cu Hatsune Miku, 250 de lei de la jocurinoi. La prima sedinta m-a rupt la cardio, e mult mai intens decat Ring Fit Adventures, si tematica e mult mai fun pentru mine.![]()
A ajuns!!DualSense 30th Anniversary Limited Edition si pe luni/marti ajunge celalalt model (Edge)
- 0 interes pt. consola
ca n-am ce juca pe ea.
Ce sa joc pe PS5? Astro bots?
*dar nicky, n-ai prins ideea. Consola aia e de colectie nu ca sa te joci pe ea.
#Lasati, ca am console de 200 de ori mai valoroase (si mai rare).
STALKER 2 achiziționat de la gamers, din pacate fan curier sa gândit sa mi-l livreze abia astăzi, chair dacă magazinul l.au timis la curier cu o zi înaintea lansării. Oricum ediția este foarte frumoasă.
Haven't posted in a long while.
PS5 Pro - OLX 3100 ron sigilat. Am fost sceptic, l-a trimis cu verificare. Pana acum totul pare in regula. Avea mai multe bucati baiatul, dar le-a dat intre timp pe toate.
Dragon Age Veilguard Deluxe PS5 - 250 lei
Vyrantium Pack - 600 lei
The World of Thedas Compendium - Vol1&2 - 150 lei
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Collector's Edition
- Controller PlayStation 5 DualSense 30th Anniversary Limited Edition
Disc drive-ul a fost achiziționat înainte sa apară la precomanda PS5 30th Anniversary Edition. Am zis sa nu am surprize în noiembrie și se pare ca am fost inspirat.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Very cool. Să le stăpânești sănătos. E adevărat că prin PsPlusPremium poți face stream pe Portal la jocuri fără Ps5 ?
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
Daa. Asta am aflat și eu acum 2-3 zile, asa ca am luat PS Plus Premium (nu mai aveam PS Plus de vreo 3 ani cred).
Si pot juca pe contul meu jocuri din Cloud pe PS Portal. Iar băieții mei se pot juca pe PS5 pe conturile lor chiar ceva în 2.
Am jucat The Last of Us, Ghosts of Tsushima și îmi place foarte mult aceasta funcționalitate.
Mai da rateuri cateodata ca serverele sunt full dar ii iert ca e beta.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Got it! DualSense Edge - 30th Anniversary Limited Edition
Am revenit cu info pt. curiosi - sunt 0 diferente hardware intre cele doua doar designul e diferit. Ambele sunt BDM-010 acest lucru este confirmat atat de serie cat si de triunghiul mic prezent sub R2/L2
bonus: VIDID: 0x054C:0x0DF2 | VID
ID: 0x054C:0x0DF2
A ajuns intr-un final si la mine, ma mir ca in stare ok. In perioada asta FanCourier-ul e total depasit.
Amazon DE. De BF. Super preturi la Cyberpunk, Kena Deluxe, Outcast și Starfield pt steelbook. Texas Chainsaw și Life is Strange sunt d-abia ieșite (le-am luat pt steelbook că dispare stocul rpd).
Sent from my KB2005 using Tapatalk
---------- Post added 01-12-2024 at 00:50 ----------
Tot amazon
Sent from my KB2005 using Tapatalk
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks