400 Ron @olx
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
De pe OLX, toate sigilate:
-Dragon's Dogma II 140 lei
-Banishers: Ghosts of New Eden 140 lei
-Star Wars Outlaws 160 lei
-DualSense Grey Camouflage 180 lei
Got it!! Lansat de cateva ore: Super Mario Party Jamboree! #NSwitch Unlimited Fun! YES!
GET IT NOOOOW! -see you online!
Victrix Pro FS Arcade stick for PS5,PS4, PC Iori Yagami limited edition
Imi doream un arcade stick de calitate, nu neaparat pentru Tekken, SF sau MK ci mai mult pentru joculetele Arcade Archives, Capcom, Neo-Geo si Sega. E nostalgie in cazul meu
Am primit produsul ieri, l-am testat de cateva ori si sunt multumit.
Design-ul il gasesc fain, are o forma alungita, mainile / articulatiile iti stau bine. Materialul este din aluminiu, iluminare pe lateral iar cablul usb este detasabil (la Qanba Obsidian 2 este fix). Butoanele le gasesc zgomotase desi sunt Sanwa (mi-ar fi placut ca butoanele sa fie pe arcuri cum sunt la Razer Raiju PS4). Poti sa-ti schimbi butoanele, multi fac asta...
Un mare minus este lipsa L3 si R3, nu stiu cate jocuri le-ar folosi insa spre exemplu in Capcom Arcade Stadium cu L3 bagi credite (noroc ca se configureaza). De asemenea are iluminare laterala si mufa de casti iar accesul la butoane/lever stick se face cu usurinta in partea inferioara pentru modding.
In ce am jucat pana acum gasesc ca in jocurile Shmup precizia/ eficienta pe care o ai este net superioara fata de controllerul standard PS5, inca trebuie sa ma obisnuiesc cu ea in fighting games.
Sunt variante mai ieftine pe piata, Mayflash F700 este o alegere inteligenta insa cand l-am vazut pe Yagami pe produs n-am putut sa rezist. Daca avem printre noi persoane ce au in focus fighting games, sa-ti iei un arcade stick este un "must".
Site-ul lor http://pdp.com/collections/victrix-fightsticks insa sunt si pe Amazon.de
P.S. Ca bonus primesti un poster A3 in cazul meu cu Iori facut de Bitmap Books
^E superba jucaria de la Victrix, enjoy! Mi-a facut si mie cu ochiul mult timp hitbox-ul lor pentru PS5, dar inca nu m-am indurat sa dau atatia bani. Nu m-am gandit ca stick-ul ar ajuta la jocuri arcade, acum ca ai spus-o tu probabil voi alege si eu un stick in viitor in loc de hitbox.
In alta ordine de idei, voi ati mai vazut asa abominatie? Pentru mine e prima data. Am cumparat un joc de la COMPEXIM DIGITAL, de pe Emag. A venit sigilat cu sigiliu Sony. Dupa ce l-am deschis, mare mi-a fost mirarea sa realizez ca are un sticker in ungureste lipit pe carcasa, sub sigiliu, si pe deasupra e si din ala lipicios ce nu se da jos. M-am muncit 10 minute sa sterg lipiciul dupa ce am scapat de el, oribil.
Da, abominatii de genul gasesti in Germania la tot ce inseamna media SH, de la jocuri pana la cd-uri de muzica (foarte ciudat in cazul tau ca jocul era sigilat totusi). Au un sticker maricel cu cod de bare lipit direct pe carcasa ce se da al dracului de greu jos. Mie nu-mi plac hit-box-urile, trebuie musai sa aiba stick-ul (maneta). Nici eu nu dadeam banii astia pe un controller/arcade stick insa Amazon au un program foarte fain de cumparat in rate fara dobanda la care nu trebuie sa faci nimic, doar sa ai cardul atasat (lucru care mai nou il faci si la noi in tara, pe Emag, Altex, etc - lasi datele cardului in cont). Eu am cumparat de la ei multe produse "mai scumpe" in acest mod. Pana si unele jocuri le poti lua cu 15 eur/luna timp de 3-5 luni
Cei care faceti comenzi pe Amazon.de din Romania aveti optiunea asta la unele produse?
P.S. Trebuie sa ai totusi niste zeci de comenzi la ei, oarecum client fidel. Personal fac vreo 20-30 de comenzi anual si am primit optiunea asta anul trecut. Am inceput comand de pe Amazon din 2020.
Din pacate, am patit. Oricum, iti recomand asa ceva: Spray indepartare etichete, Caramba 500 ml. E life saver cand vine vorba de scis etichete. Dai un puf-doua, astepti un minut, si cade eticheta singura. Plus ca miroase frumos (nu ca alte solutii testate de-a lungul timpului). Testat pe cateva mii de etichete de-a lungul timpului (le scoate pana si pe cele de pe coletele din carton).
A ajuns consolă la muncă. Sigiliile erau desfăcute și lipite pe interior. Mai mult nu am verificat. Era ambalat într-o cutie mare suplimentară. Aveți ceva păreri ? Oare au desfăcut sa verifice ? Cei de la Altex ? Sau cei de la curierat ... @ATX-MG ce părere ai ?
Da, se vedea că era urmă de la desigilarea bulinelor. Deci a fost deschis de curiozitate, și joystickul acea urme de praf pe el, dar se vede că e nou totul. Nu am dezambalat și consola, o să vă zic diseară. Mulțumesc. Nu cred că le scot și le dau o tură de gaming sper bănuiesc că e doar curios cineva să vadă pachetul. Nu e ceva wow, consola e cheia.
Desigilata a sosit si la mine. Sigiliile sunt din hartie, nu ca alea albastre si late pe care le vedem pe net la unboxing-uri. Nu a mai fost nimic aplicat anterior sa zici ca a umblat cineva si a sigilat dupa. Consola neatinsa. Daca vedeam amprente pe partea lucioasa faceam urat. Ma gandeam ca au desigilat-o sa bage manualele pt RO?!? ori, au veni desigilate si undeva s-au aplicat cele din hartie pt a nu se deschide singura partea de sus a cutiei ?!
Bookmarks