goodies ipodu nu e de azi e de vreo sapt![]()
![]()
nu ma mai pot dezlipi de bfbc2 da trebe sa ma duc sa inv la istorie ca maine dau test
a si ii multumesc lui webpredator pt joc
![]()
goodies ipodu nu e de azi e de vreo sapt![]()
![]()
nu ma mai pot dezlipi de bfbc2 da trebe sa ma duc sa inv la istorie ca maine dau test
a si ii multumesc lui webpredator pt joc
![]()
Pe ce s-au dus 500 de ron, nu mai iau atatea rare de o data in viata mea, si cand ma gandesc ca mai am 2 carti de 50$ pe drum...., da de este deck de nationala.....![]()
Sau puteai ajuta la gasirea leacului pentru cancer...
Vedeti unde bat? Pasiunea omului, treaba lui. Cum ar fi ca dupa ce posteaza fiecare ce-si cumpara sa vina fiecare cu cate 2-3 idei despre ce putea sa-si cumpere de fapt cu banii respectivi.
Mega tari cartile alea.O perioada jucam cu ele trase la imprimianta. lol , cel putin pana am gasit de unde sa le cumpar. Dar a trecut muuuult timp de atunci. Anyways, good to have TCG players around here.
Tocmai am intrat in razboi lol .....mersi mult Web
PS: jocul este zona 3....pt. zona 1 trebuia sa mai astept cateva zile....asa ca l-am cumparat pe acesta.....intrebarea mea este....eu avand un cont US (zona 1)...o sa joc pe servere din asia??....jocul fiind zona 3 ...sau sunt la comun serverele bc2?
"Old school" .... si sincer am facut rost de ele destul de greu, dar am vrut neaparat sa le am in colectie.![]()
Eu am MAG ver Asia( zona 3) si serverele sunt comune, nu sunt servere dedicate, din cate stiu si la BFBC2 e tot asa. Cu codul VIP cred ca o sa ai o problema si o sa ai nevoie de un cont pe ASIA sau HK sa-l activezi si sa-l joci dar nu pot spune ca e cu siguranta asa.
offtopic: de ce ziceti "thanks web"? Pt. ca Jocul a fost achizitionat prin WEBPREDATOR, user f serios si care iti rezolva cam toate nevoile ce sunt generate de pofta ta de joc. Il gasesti la sectiunea BAZAR/CONSOLE.
cu contul VIP nu am avut probleme....l-am introdus si mi-a aparut si arma m1a1 si armura marita la tanc..mai erau ceva chestii...dar am doar 5 harti in tot jocul.....2 care au fost activate cu contul vip...(laguna alta si nelson bay)....si inca 3 (africa harbour / port valdez si inca una)...5 in total....nu trebuiau sa fie mai multe?...colac peste pupaza...acum nu imi mai merge multiplayerul....am jucat vreo ora...dupaia m-a deconectat si acum imi apare mesajul cu failed to connect to ea online....intre timp ma delectez cu campania singleplayer
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Radoo in forum Offtopic
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks