Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 313 of 1122 FirstFirst ... 213 263 303 311 312 313 314 315 323 363 413 813 ... LastLast
Results 6,241 to 6,260 of 22424

Thread: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #6241 SP
    ktu
    Junior Member ktu's Avatar
    In sfarsit mi-am luat si eu o consola..... ma c-am saturasem de PC .

*Xbox360 Arcade + HDD 20GB+ Forza Motorsport 3 + Banjo Kazooie N & B*

dsc02507.jpg

2. #6242 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    XBLA Games update!

Mor!

Muzică ZC
    Gameplay ZC
    Story ZC
    Multiplayer ZC
    Items/weapons ZC
    Atmosferă ZC

...are un feeling extraordinar. This might sound crazy dar mă duce cu g�ndul la Bioshock (are așa...o atmosferă apăsătoare, iar audio logu-urile sunt IDENTICE cu cele din Bioshock - le efecte speciale mă refer).

At�ta-l joc p�nă pic jos (da e pleonasm) l�ngă consolă!
    Attached Images Attached Images banner.jpg aqua.jpg

3. #6243 SP
    Member maweryck's Avatar
    chiar tare jocul ... pacat ca n-am decat PS3

4. #6244 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Dupa ce primul a plecat la un schimb, a venit "replacement-ul"
    Attached Images Attached Images 100_0743.jpg

5. #6245 SP
    Member Cristache07's Avatar
    In sfarsit mi s-a implinit dorinta.Abia asteapta si sufletul meu sa se bucure de acest joc .
    Attached Images Attached Images red2.jpg

6. #6246 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Thx Mr. Robert Dinu
    Attached Images Attached Images snapshot_20100618.jpg

7. #6247 SP
    Banned Venom's Avatar
    Sa scrii si tu cate ceva despre Monopoly ca ma intereseaza si pe mine sa-l cumpar.

8. #6248 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    I'm ready to go!
    Attached Images Attached Images img_0172.jpg

9. #6249 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
    I'm ready to go!
    Another One Bites The Dust !!!!

10. #6250 SP
    Member ViBy's Avatar
    Attached Images Attached Images pa180001.jpg pa180002.jpg

11. #6251 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Va astept in MP .
    Attached Images Attached Images 100619_125118.jpg

12. #6252 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Proaspat achizitionata, azi dupa-masa am cumparat-o
    In sfarsit am si XBOX 360 si PS3.
    Ambele cu 60 GB
    Attached Images Attached Images picture-024.jpg picture-025.jpg picture-030.jpg

13. #6253 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Doar ca o paranteza, daca tot ai luat acum trebuia sa te orientezi spre un slim, sau macar phat de 80 GB dat fiind faptul ca majoritatea care au avut de 60 GB au primit YLOD.
    Anyway sa il stapanesti sanatos

14. #6254 SP
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Doar ca o paranteza, daca tot ai luat acum trebuia sa te orientezi spre un slim, sau macar phat de 80 GB dat fiind faptul ca majoritatea care au avut de 60 GB au primit YLOD.
    Eu nu am primit YOLD, duce fara prboleme. Tine si de noroc, cine stie.
    Poate omul l-a luat ieftin, sau bine spus "MAI" ieftin fata de versiunea SLIM, asa ca a facut o alegere foarte buna avand in vedere ca nu exista diferente majore intre cele doua versiuni. Ba chiar cel cu 60gb este mai bine dotat, mai putin hdd-ul.

Oricum, buna achizitie, ma bucur sa mai vad un FAT din cand in cand.

15. #6255 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Poate omul l-a luat ieftin, sau bine spus "MAI" ieftin fata de versiunea SLIM, asa ca a facut o alegere foarte buna avand in vedere ca nu exista diferente majore intre cele doua versiuni. Ba chiar cel cu 60gb este mai bine dotat, mai putin hdd-ul.

Corect. Recunosc ca am cautat slim, dar imi place si asta de 60gb, e mai deosebit. Insa criteriul decisiv a fost pretul - ps3 60 gb + 2 controllere + cablu hdmi de calitate + motorstorm = 450 lei. Luat de la mine din oras, fara complicatii cu posta/curier/etc

Plus ca aveam deja XBOX 360 Pro de 60 GB. Am zis ca-i iau frate tot oldschool, daca as fi luat slim ar fi fost pacat sa nu-l pun langa un xbox 360 slim nou

16. #6256 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post

Te rog spune-mi si mie cam cat de joci pe zi?Eu am vazut ca intri doar in weekendCei care au luat YLOD de pe forum au forjat serios consolele si sa stii ca walky are dreptate,versiunile de 80 si 160 GB au ceva refacut nu prea stiu exact ce dar am inteles ca si unitatile optice tin mult mai mult.In concluzie,cele de 60GB,40GB si respectiv 20(US only) sunt mult mai predispuse la cele doua probleme(caderea blocului optic sau YLOD)

17. #6257 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    nu induce omul in eroare. nici eu nu am Ylod si o am de cand s-a lansat in rom si @consol3 crede-ma ca PS meu sta aproape 4-5 ore poate chiar mai mult, deschis pe zi.

PS: sper sa nu-mi dea dupa postul asta knock*konck*knock

18. #6258 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu cred ca omul a luat consola la super pret. Treaba cu YLOD e doar noroc. Daca iti da asta e, nu prea ai cum sa previi.

19. #6259 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Te rog spune-mi si mie cam cat de joci pe zi?Eu am vazut ca intri doar in weekend
    Am consola de 2 ani , Intradevar nu ma joc zilnic deoarece nu am destul timp liber. Mai am si alte "Extra activitati" in afara de a face Trofee... Incerc sa tin pasul in limita posibilitatilor. Nu vreau sa puna stapanire pe mine consola.

Public Trophies - PlayStation.com ... Acestea sunt toate trofeele mele facute cu saracul FAT 60gb, cu toate ca detin mult mai multe jocuri care nu au Trophies.

RaverX - Sper sa te bucuri de consola cat mai mult timp posibil. Iar daca o sa dea "YOLD" sa nu te opresti acolo.

20. #6260 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
    I'm ready to go!
    Altu care sa nenorocit Glumesc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.