Update si la mine cu un laptop Hp Pavilion dv5 FW716EA luat din MediaGalaxy 3.899 Ron ( am si poza insa nu ma lasa sa urc peste 1 mb )
Update si la mine cu un laptop Hp Pavilion dv5 FW716EA luat din MediaGalaxy 3.899 Ron ( am si poza insa nu ma lasa sa urc peste 1 mb )
Post #1037
Hehe... eu d-abia acum am venit din cantonament si am vazut postul tau.
Nu imi faci in ciuda, sa-l stapanesti sanatos ca e un joc chiar frumos.
Dar nu in RO,Novi vroiam sa te intreb la planet earth acela mai gros are sub. RO?Ca cel de aici:
Planet Earth: Complete BBC Series [Blu-ray]: David Attenborough: Amazon.co.uk: DVD
Scuze de off, cei cu LG Viewty, aveti idee unde gasesc folii protectoare pt ecran? le'am pierdut pe cele din cutie
1.LG Viewty Screen Protector Stops Scratches LG KU990: Amazon.co.uk: Electronics & Photo
2.http://www.amazon.co.uk/Online-Protective-Clear-Crystal-Viewty/dp/B000Y13EIU/ref=pd_cp_ce_3/280-6952454-6469207?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-41&pf_rd_r=0HK6W2WYFJQEDPQPT3TR&pf_rd_t=201&pf_rd_ p=136153791&pf_rd_i=B0012GON3G
...(update)
- Duke Nukem 3D@XBLA - 800
- Titan Quest (Gold Edition)@PC
- The ZOMBIE Survival Guide
(Subiectul "zombie", pentru mine �nseamnă foarte mult. E o aprte din mine. E la fel de important ca și m�ncatul, mersul pe stradă, etc. - Și da, cred că există. Sunt mai multe categorii de zombie, dar...asta nu se discută �n acest topic. Poate c�ndva voi face un mega topic unde am să-i clasific, etc).
- Cartea este foarte bună! (bestseller). M-am uitat așa fugitiv prin ea, și cuprinde tot! De la close combat, p�nă la confecționarea armelor, tot! (da, am permis de port armă -de doi ani-, nu mă tem! haaaaaa! �i aștept!)
Far Cry 2 PS3
Prince of Persia Limited Edition PS3 (10X to webpredator)
2 sfesnice argintate
Clepsidra
Greseala Vraciului de Joseph Delaney (primita cadou)
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks