e frumoasa rau ...
nici mie nu imi plac alea 4 de la DC. pozele cel putin sunt oribile. circula si alte versiuni. eu o sa ma chinui efectiv sa pun mina si pe Ninja Ninja (tot preorder bonus ptr joc) pentru ca astea sunt fff bine finisate, dupa care mai sunt unele interesante. vezi aici si aici dar si aici. in principiu, as vrea NinjaNinja de la preorder plus primele 2 din lista asta (kuma se mai gaseste insa versiunea aia de afro e mai rara) pentru ca al treilea item depaseste bugetul. nu sunt eu ala colectionar de action figures, dar imi place serialul mult de tot (si blurayurile directors cut sunt pe lista) asa ca figurinele astea sunt pentru sufletu meu. damn amazon....nu stiu ce dreak sa-i fac.
nice .. sper ca se ridica la asteptari acest joc (eu l-am jucat pe primul si pot spune ca mi-a placut)
Prima mea experienta cu un magazin online din UK care trimite in Romania! Serviciu foarte, foarte rapid!
Killzone 2 primit ieri prin posta romana!
Celelalte le-am adunat de la ultimul update pana acum.
Nu, pe celelalte le-am luat cam intr-o luna si jumatate - doua. Si ai dreptate cu jocurile alea de kko, si facebreaker e cam la fel dar le-am luat ieftin.
Am uitat sa mai pun si aceasta bijuterie. Aveam jocul in varianta promo dar a trebuit sa iau si jocul original inca o data ca sa am ce sa pun in carcasa semnata!![]()
Bookmarks