Dublura?![]()
@nameless_fear
Felicitari pt achizitie, cu stick e alta treaba.Imi astept piesele Sanwa din Japonia zilele astea si eu pt 3 stick-uri custom.Eu am un HRAP3 modat momentan care e genial.
Ontopic: Inca nu a ajuns chiar in mainile mele, dar e pe drum de la Robert.![]()
Ce pacat ca Robert nu se incurca cu reviste - acest stick a fost dat gratis la abonamentele PSM 3 (pe 1 an - din UK) - pretul era undeva la 40 lire (13 reviste + stick)
@console
Eu am dat pe el 20lire NOU + comision 2lire = 110ron.De unde 140, mane?
Stick-ul de mai sus e prost facut, manetuta mica analoaga incurca RAU accesul la butoane, dar arata bine ce-i drept.
Nu uitati ca e facut de Madcatz, care sunt maestri in a construi produse proaste si nefiabile.
Eu l-am luat pentru a-l dezmembra si a-i lua PCB-ul(are un pcb foarte "aerisit" si e usor de lucrat cu el, cel de la controller e horror) pe care il voi folosi pentru unul din cele 2 stick-uri custom (din care unul o sa mearga si pe PS3 si pe Xbox 360) planuite.
Piesele Sanwa sunt in drum spre Romania, de la mama lor din Japonia.Comanda de mai jos a costat 1250ron, iar transportu 160ron. (in poza de mai jos sunt si piesele lui Minimize si ale lui cristian77, nu doar ale mele
)
Destul de scumpa achizitia, insa pentru pasiunea unui gamer, merita un mic sacrificiu!
Poate se organizeaza si un campionat in zona fighting pe CG, pentru ca vad ca sunt destui pasionati!![]()
noutatile mele:
Multumesc cu aceasta ocazie userilor:
- vendetta1414
- the_fool2k
Ngage full set -> 19 games to GO.
baaaaaaaa.. sunteti offtopic
on: darkie - toate jocurile de N-Gage pe care le ai sunt boxed ca cele din poza?
Bookmarks