Dublura?:P
Printable View
Dublura?:P
Probabil una e pt. un prieten.
Unul este pentru mine :P.
Update :x
@nameless_fear
Felicitari pt achizitie, cu stick e alta treaba.Imi astept piesele Sanwa din Japonia zilele astea si eu pt 3 stick-uri custom.Eu am un HRAP3 modat momentan care e genial.
Ontopic: Inca nu a ajuns chiar in mainile mele, dar e pe drum de la Robert.:D
Wow ce marfa e stick-ul ala Taw. Cat te-a ajuns de la Robert? :D
Ce pacat ca Robert nu se incurca cu reviste - acest stick a fost dat gratis la abonamentele PSM 3 (pe 1 an - din UK) - pretul era undeva la 40 lire (13 reviste + stick)
@console
Eu am dat pe el 20lire NOU + comision 2lire = 110ron.De unde 140, mane?
Stick-ul de mai sus e prost facut, manetuta mica analoaga incurca RAU accesul la butoane, dar arata bine ce-i drept.:)
Nu uitati ca e facut de Madcatz, care sunt maestri in a construi produse proaste si nefiabile.
Eu l-am luat pentru a-l dezmembra si a-i lua PCB-ul :D (are un pcb foarte "aerisit" si e usor de lucrat cu el, cel de la controller e horror) pe care il voi folosi pentru unul din cele 2 stick-uri custom (din care unul o sa mearga si pe PS3 si pe Xbox 360) planuite.
Piesele Sanwa sunt in drum spre Romania, de la mama lor din Japonia :p.Comanda de mai jos a costat 1250ron, iar transportu 160ron. (in poza de mai jos sunt si piesele lui Minimize si ale lui cristian77, nu doar ale mele ;)) )
Destul de scumpa achizitia, insa pentru pasiunea unui gamer, merita un mic sacrificiu! :evil:
Poate se organizeaza si un campionat in zona fighting pe CG, pentru ca vad ca sunt destui pasionati! :P
Proaspat sosit de la web :D
Update:
...update! (Merci Bobby, mare om :) <3)
noutatile mele:
Multumesc cu aceasta ocazie userilor:
- vendetta1414
- the_fool2k
Ngage full set -> 19 games to GO.
darkie super mario galaxy l-ai luat de pe thehut ?
Salut,
nu l-am cumparat de la userul the_fool2k (impreuna cu celelalte de WII)
baaaaaaaa.. sunteti offtopic
on: darkie - toate jocurile de N-Gage pe care le ai sunt boxed ca cele din poza?