dar totusi nu vei putea lua DLC
bitza2408 de dragul tau am rascolit prin gunoi si uite poza.
Dupa cum vezi e si un sticker de Auchan pe el ca apoi am intrat in magazin sa fac cumparaturi.
Acum ma crezi ?!?
Da,te cred,felicitari.Cred ca esti primul care-l are.Dar nu-mi explic.Parca se lansa pe 20 februarie.
Totusi suntem in Romania,tara tuturor posibilitatilor...
Oare cum se simt cei care au facut deja preorder?!
Mda pe 27 Feb de fapt. Se pare ca Flanco a incalcat regulile si l-a pus pe raft. Acum ce sa zic lucky me, si cei care il mai gasesc azi sa-l cumpere. Nu stiu daca isi vor lua vreo sanctiune ceva pe chestia asta, teoretic producatorul impune data de cand e available, si l-au livrat ca sa fie in magazin pe 27. Astia se pare ca nu au inteles cum trebuie si l-au pus de azi pe raft.
felicitari ripjojon pentru joc dar na totusi e foarte scump 270 cand e 180 pe site-uri in strainatate
Stiu ... dar nerabdarea asta m-a facut sa bag mana in buzunar.
PS: Tu ai fi rezistat sa-l vezi in raft cu 10 zile innainte de lansare si sa nu-l cumperi ?
In prima poza se vede forum-ul in spate. Mi se pare destul cat sa inchida gura carcotasilor .
THX!
Sper sa il puteti gasi cat mai multi dintre voi!
Am postat si pe thread-ul "Killzone2" si din ce am inteles de la ceilalti useri care s-au dus in magazine sa verifice, ar fi disponibil si in Arad, Bucuresti.
PS: probabil in toate magazinele Flanco
pai man, tu in loc sa joci Killzone 2 in disperare (abia cumparat cu o sapt inainte de lansare) stai pe forum.uri? go and play dude! and tell us about it
Din pacate de azi de la 9 dimineata sunt la job si imi mananc creierasii cu niste rapoarte in oracle. Abia la 7-8 o sa am privilegiul sa introduc discul in consola.
Mult nu mai e
We has a Winner !!! nu-s ale mele sunt ale unuia de pe forum al carui nume nu-l voi divulga but still we has a winner!!!
o my god , de unde au facut astea rost de atatea bucati , presupun ca alea sunt ale lui aaabelus nu ?
Bookmarks