era mai tare sa puna un joc full de ps3 care e si pe psn dar costa![]()
Stiu ca in state la nu stu ce lant de fast food (gen Mac) dadeau aia jocuri de Xbox 360 (tematice) .. la un pret de nimic 4-5 $ jocul - la un fel de Happy meal.
cu mare placere ronan
si eu iti multumesc mult pentru telecomanda..este impecabila
si eu am reusit azi sa obtin o mare dorinta
"the dark knight - limited edition"dupa ceva timp de suspine
Comandat Lips pe 28/11/2008 de la thehut.com. Ridicat astazi de la posta 08/04/2009. Au batut si "recordul" cu Play-asia. Din pacate, nu s-au agitat prea tare nici dupa primul fax, nici dupa al doilea... de-abia dupa ce acum 10 zile or so, cand le-am zis ca vor fi contactati de avocatul meu (nu-mi era de bani cat de modul in care am fost tratat). Bye bye thehut.com !
asta am gasit azi la tata pe birou.este un cititor de carduri usb
.cu asta nu cred k mai ai nevoie de ps3 60gb pentru ati citi cardurile
.nu l-am testat inca sa vad daca merge la ps3 dar o voi face azi dupa ce primesc noul monitor
![]()
Astazi mi-am cumparat un PlayStation 2 (PS2) la uimitorul pret de 20 lei. Consola este modata, are tot ce ii trebuie, mai putin 1 memory card. Buna oferta nu?
felicitari - foarte bun pret - ti-au ramas bani sa-ti iei jocuri originale- vezi ca la Diverta (mall vitan) au seria Prince of persia / Rayman si alte cateva la 140 - 150 RON (seriile contin cate 3 jocuri - deci 50 ron jocul nou -) evident poti cauta si la second hand 20 - 30 ron (vezi userul gekoati128 - care are enorm de multe de vanzare)
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks