era mai tare sa puna un joc full de ps3 care e si pe psn dar costa![]()
Stiu ca in state la nu stu ce lant de fast food (gen Mac) dadeau aia jocuri de Xbox 360 (tematice) .. la un pret de nimic 4-5 $ jocul - la un fel de Happy meal.
cu mare placere ronan
si eu iti multumesc mult pentru telecomanda..este impecabila
si eu am reusit azi sa obtin o mare dorinta
"the dark knight - limited edition"dupa ceva timp de suspine
Comandat Lips pe 28/11/2008 de la thehut.com. Ridicat astazi de la posta 08/04/2009. Au batut si "recordul" cu Play-asia. Din pacate, nu s-au agitat prea tare nici dupa primul fax, nici dupa al doilea... de-abia dupa ce acum 10 zile or so, cand le-am zis ca vor fi contactati de avocatul meu (nu-mi era de bani cat de modul in care am fost tratat). Bye bye thehut.com !
asta am gasit azi la tata pe birou.este un cititor de carduri usb
.cu asta nu cred k mai ai nevoie de ps3 60gb pentru ati citi cardurile
.nu l-am testat inca sa vad daca merge la ps3 dar o voi face azi dupa ce primesc noul monitor
![]()
Astazi mi-am cumparat un PlayStation 2 (PS2) la uimitorul pret de 20 lei. Consola este modata, are tot ce ii trebuie, mai putin 1 memory card. Buna oferta nu?
felicitari - foarte bun pret - ti-au ramas bani sa-ti iei jocuri originale- vezi ca la Diverta (mall vitan) au seria Prince of persia / Rayman si alte cateva la 140 - 150 RON (seriile contin cate 3 jocuri - deci 50 ron jocul nou -) evident poti cauta si la second hand 20 - 30 ron (vezi userul gekoati128 - care are enorm de multe de vanzare)
Bookmarks