mo face colectie de console xbox 360 - ahahahaah![]()
Pai cred ca vrea si el sa aibe X console Xbox 360. unde X > Y iar Y este numarul de console SNES ale lui darkie![]()
Hai mai Tekken vii cu limitedurile alea si ne zici noua de "pofte" ...
Noutati si de la baiatu.
PS: sunt foarte mandru de zelde sunt MINT - zici ca abea le-am scos din tipla
pe zelde am dat super putin (in my eyes) insa pe drum am dat mult
36 $ / cele 2 zelde (24 pe ages si 12 pe seasons)
18 $ / transport ( tracking + insurance)
Din fericire dolarul era jos de tot atunci (ceva de genul 2,1 - acum este 2,4 - deci am scos ceva din parleala)
Din pacate abea apucasem sa-mi cumpar Seasons (19 $ cu tot cu transport) - joc pe care acum il ofer gratuit la "pachetul pentru colectionari"
o my god rodarkone tu faci colecte sau le ti sa le treci si daca este varianta a 2 in cat timp treci un joc ?
si obsev ca 30-40% din bani de la servici se duc pe jocuri ma insel ?![]()
1. asta discutam si eu cu mo azi - mi-am luat xbox 360 / mi-am luat jocuri ... cine imi da si mie niste timp pentru jocuri
2. bani pe jocuri - n-as putea aprecia cat se duc din salariu - destul de important procent - (e posibil sa fie cam 30 % / luna)
Lasa ca 30% e "bine", mai ales daca e maricel... Mai rau e cand o iei razna si dai 300-400% din salariu pe gaming
P.S. Bancile stiu cel mai bine... credit de nevoi personale![]()
da cum zice si Darkie sa-l stapanesti sanatos sper sa fac si eu rost de una saptamana viitoare .E o consoala superba
PS3 80GB luat acum o saptamana:
(la care se mai adauga volan microsoft wireless pt xbox 360 si acumulatori duracell 2650)
Tare bine zici, ca sunt tinut prizonier cate 9 ore pe zi, cu iesire in curte o ora intre 13-14.
Bookmarks