A venit. Umbra Larei. Altex.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A venit. Umbra Larei. Altex.
Dacă curierul nu a fost în stare să livreze, m-am dus în magazin să îl iau personal.
Trimis de pe al meu Huawei P20 folosind Tapatalk
Foarte dezamăgit de Altex și curieratul lui peste. A trebuit sa alerg eu după curier, ca să ma pot juca în prima zi.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
A inceput sa imi placa baschetul.
Nu stiu cat merita, nu gasesc Live 19 nicaieri.
Am fost in weekend la Circul Metropolitan de la Bucuresti la zona de gaming si bagau baietii la greu NBA2KIar in circ era campionatul european de baschet 3x3 full house.
Pentru colectie, tinand cont ca pretul initial era de 399 lei, cumparat cu 70 de lei de la Ventum.
Sunt si considerente financiare, de exemplu PS Plus RO 1 an este ~270 lei, pe UK gasesti la ~200. Stiu ca nu este mult, dar na, unii se uita. La promotii la fel, cel putin pe US.
Dar da, sunt de acord, ar fi bine sa incurajam cu totii "piata locala". Desi sunt destui trophy hunters.. etc, care ma cam indoiesc ca vor schimba "barca", din "patriotism".
Eu as sta cu mare placere pe PS Store-ul nostru, sincer dar de cand am Vita, am luat totul de pe US store pt ca pe EU nu se gaseau jocurile pe care le-am vrut + e mai usor sa imi cupar carduri valorice pe Paypal. La noi tre' sa sun la banca pt orice tranzactie si devine plictisitor. Asa ca de atunci am ramas pe US store datorita ofertei si usurintei achizitionarii jocurilor.
Referitor la trophy-uri, eu sunt invers. Ma oftic (mult spus) ca nu pot sa imi "cresc" lvl-ul pe contul vechi de Ro unde am toate jocurile de cand exista PSN-ul. Asa le-am impartit dar nici ca-mi pasa de trophy-uri la modul ala.
Maximum file size is 1mb for pictures! Really?
Am primit azi jocurile comandate de la emag, vandute de ventum.
* Just Cause 3
* Ratchet and Clank
* Darksiders Warmastered edition
* Agents of Mayhem
pfuu, invazie de jocuri de ps4 in ultima vreme pe-aici!
Am fost azi in mall si am luat de la Ventum cu 120 RON:
edigital - au livrat până la urmă (106 lei cu ridicarea din Kika Pallady din BU). Chiar nu mă așteptam. Și m-au și așteptat 5 zile până să mă întorc din deplasări.
Tare! Alții ar fi dat cancel la comandă. Coperta față-verso în engleză și poloneză. Jocul full English. Oricum se duce în steelbook discul![]()
![]()
Final Fantasy XV (Day One Edition) PS4 - 45 de lei la altex
Bookmarks