Fallout 76 - 33 lei altex
Just Cause 4 Gold Edition - 83.98 lei altex
Darksiders 3 Collector's Edition - 200,57 lei altex
Dirt Rally 2.0 - 80 lei olx
Fallout 76 - 33 lei altex
Just Cause 4 Gold Edition - 83.98 lei altex
Darksiders 3 Collector's Edition - 200,57 lei altex
Dirt Rally 2.0 - 80 lei olx
Fix asa l-am gasit in duba curierului...Evident ca toate obiectele sunt indoite, inclusiv artbook-ul (ma mir cum de a scapat steelbook-ul).
O sa ziceti la ce l-am mai acceptat. Pentru ca la prima vedere parea destul de ok cutia, ici-colo atinsa, doar ca sunt inselatoare reflexiile in folia de "protectie".
//@razvanrazy: Si eu sunt colectionar si nu imi vine sa ma despart de nimic (si acum il am pe Adam Jensen "tuns" din cauza transportului), de cutii nu mai zic, tin totul infoliat. Plus ca pana nu ma vad cu altul in mana e risky, ca poate raman si fara asta, mi s-a intamplat la emag cu un steel. Surprinzator, statueta e ok si nu are nimic rupt.
Statueta e ok? Eu l-as da retur instant, dar nah, eu sunt colectionar si pastrez toate cutiile.
Ai putea lua legatura cu userul Media Galaxy.
@Ph3nomen: Da, stiu, mersi de info/idee, doar ca stocul se epuizase inainte sa primesc coletul si in Valcea nu ai sa vezi un CE in Altex (eu nu am mai vazut de la nu stiu care WoW, cau chiar de la Diablo III RoS). Eu as schimba si cu varianta de Xbox One, ca de fapt pe acela il voiam mai mult, dar sunt convins ca nu se poate.
DC Comic Gallery PVC Statue Batman 25 cm (DIAMFEB192439)- de la 101figurine, aproximativ 250 lei![]()
Ni No Kuni 2 Revenant Kingdom - 50 olx
Theseus - 49,95 altex
Yakuza 6 The Son Of Life - 53,98 altex
Deadlight Director's Cut - 13,98 altex
Dreamfall Chapters - 15,98 altex
Horizon Zero Dawn Complete Edition (de la Orange, aproximativ 70 lei)![]()
Straight from US.
Mândru de Tera. Raritate pa preț super bun. Toate de pe ebay la licitații.![]()
Bookmarks