Emag. 37 de lei Saint Row și 200 și un pic Metro Aurora Ed.![]()
Blood and Truth @Altex - 85 lei
12 luni Xbox Live Gold Ultimate (Gold + Gamepass) - 200 lei - un grup de pe facebook (nu am poza pt el)![]()
Blood & Truth - altex 85 lei
Immortal Unchained - emag 70 lei
Vampyr - user-ul @dark18 80 lei
Day’s Gone Collector’s Edition (Altex, 309 lei)
Luasem înițial o bucată de la eMag la 319 lei (resigilată) și surpriză, nu conținea discul cu jocul.
Sper ca ai putut face retur la ala fara joc. Ce mizerie ordinara mi se pare asta, dar mai ales faptul ca ei nu au verificat sa vada daca acea editie e completa sau nu...
Au acceptat returul pentru că am desfăcut-o de față cu ei, dupa ce am achitat-o în showroom. Dacă ajungeam acasă și observam mai târziu lipsa jocului, erau liberi să îmi refuze returul.. sau ce puțin așa susțin ei.
Wallet brutality - Must konsult with the Elder Gods.
S-au miscat foarte bine cei de la Altex/Media Galaxy. Sambata era confirmata comanda, iar luni s-a facut livrarea (Bucuresti).
Fiecare joc ambalat in colet de carton separat. Pana la urma se poate si in Romania, trebuie doar sa vrei sa iti dai interesul.
MK 11 600 lei, Days Gone 310 lei si Far Cry 5 250 lei de la Altex.
Bune reduceri. Ne cam dau fatality la portofele.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Să mai schimb puțin peisajul cu Division 2, că de ăsta văd că nu s-a legat nimeni. Cam mititel, mă așteptam să fie mai mare, ținând cont de trendul de la Ubisoft. În sfârșit am avut și eu noroc și mi l-ai trimis în cutie (cea de la producător, că alta sigur nu se agitau să caute).
Cu Days Gone m-am sucit și acum îmi cam pare rău... Dacă se "plictisește" cineva de el, call me.![]()
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Altex.
- Owlboy, editie destul de rara, sunt doar 6000 in toata lumea.
- Dragon Quest, un joc superb, nu trebuie sa va lipseasca din colectie.![]()
Salut! A comandat cineva de pe shopto.net? Cat dureaza livrarea din UK pana in RO si cat costa? Exista mai multe optiuni de livrare?
Bookmarks