A fost un pret bun pe amazon.com
![]()
A venit intr-un final.
Ps: se pare ca si Amazon trimite jocuri in plicuri de carton nu doar Altex.
Sent from my iPhone using Tapatalk
As vrea sa ii intreb de ce au lipit ca idiotii eticheta aia alba DIRECT PE CARCASA pentru ca asa am primit si eu.
A fost nevoie sa iau alt joc, sa scot coperta de sub folie, sa mut discurile separat ca sa am o carcasa curata.
JESUS de ce ai lipi mizeria aia acolo SUB FOLIE FFS...
Sosit de vineri, 19.06.2020, dar am fost prea disperat sa il joc si nu am mai intrat sa postez, atunci.![]()
Mii de multumiri emag si fan courier care au facut eforturi supraomenesti ca precomanda mea (platita in avans acum o luna si jumatate) sa ajunga cu doar 3 zile intarziere. Mai mult, azi a venit curierul fix la ora 17. Asa profesionisti mai rar.
Recunosc , am cedat ! Maine ma apuc si eu de el ! Deschid CG , TLoU ! Deschid Youtube-ul tot TLoU! pagini intregi ! Spoilers , impresii ,review-uri , scandal , vanzari record , peste tot Spoilers cu TLoU 2 ! Gata ! I GIVE UP ! Peste 5-6 luni iar il vand si pe asta! Cu cat ? Vedem atunci ! Am ramas dator cu Days Gone , Death Stranding , mai vine si Tutshima...si aia e .
Prea mult The Last of Us, prea mult PS4, sa mai schimbam atmosfera.![]()
Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle
Seagate Game Drive For Xbox: CyberPunk Special Edition
Consola de pe Amazon, mare noroc am avut, am prins-o pe 5 iunie la 10 ore dupa "lansare", HDD-ul de pe emag, am fost surprins cand am dat peste el, a fost impulse buy dupa ce m-am indragostit de consola (desi imi place mult si design-ul editiei Gears 5).
Las un link cu toate fotografiile pentru cine este interesat
https://photos.app.goo.gl/CEwv7qh6TqAZPCEi8
Bookmarks