Și The Last Guardian
Am avut două zilevde așteptat pentru a se lansa Spiderman Miles Morales.
Am avut un voucher de 25% valabil pt toate produsele din cos, dar nu funcționa la precomenzi.
Call of Duty Black Ops Cold War - Xbox Series X de la JRC Romania.
Hai sa vedem niste RTX
Micro PS5 venit azi de la Altex. Mai am de asteptat o saptamana sa am la ce il folosi.
Nu am prins un bx si cum cx-ul tot nu sa mai redus din pret, m-am hotarat sa iau un q80T, ca trebuia neaparat sa fac un upgrade la TV. Nu mi se pare ca se merita diferenta de 1800 ron fata de cx + riscul de burn-in, care la mine ar fii ridicat, ca 90% doar FIFA ma joc.
Asteptam si sa vine precomanda a PS5-ului + daca gasim in curand castile, avem setul complet
Ai făcut o alegere buna sa nu iei OLED. Nici dacă prindeai BX la 4000 nu era o idee înțeleaptă sa te joci numai fifa pe el. Ai putea incerca și alte jocuri though, au fost multe extraordinare generația trecută.
Olx, 240 de lei. TR e seria mea de „suflet" ca să zic așa, deși prefer infinit mai mult jocurile open/rpg. SOTTR e steelbook edition.
Cât despre Dark Souls 3, sper să am răbdarea și dibăcia să-l termin, seria asta mi-a provocat multă frustrare de fiecare dată când am dat peste ea.
Bookmarks