EMag, 249,9 lei
Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk
In mod normal nu imi plac jocurile multiplayer, dar Splatoon pare destul de fun si am zis sa ii dau o sansa. Un mare plus ca nu are chat si nu sunt nevoit sa interactionez cu cate vreun bolnav mintal la fiecare 15 minute asa cum e in alte jocuri online.![]()
Marvel Avengers & Dissidia NT - fix o lună a durat livrarea lui peste prăjit prin poșta franceză de la square ebix EU store. Măcar au avut preț super bun. Am dat la momentul respectiv pe Jocuri cu Prețuri Bune.![]()
Cumpărate de pe olx :
Charging station sigilat - 165 lei
Call of Duty Cold War - 170 lei, ambele cu transport inclus în preț.
E ușor de instalat, confortabil etc. ... încă nu îmi dau seama la ce jocuri o să-l folosesc.![]()
Aveți grija ce cumpărați de pe OLX, cereți livrare cu verificare! Un tip din SATU Mare mi-a dat teapa de 155 lei.
D-aia nu vand/cumpar niciodata pe olx decat local si doar cu predare personala.
Dar din poze pare ca discul e ok. Sau si ala e printat pe un dvd normal?![]()
Degeaba i-au inchis contul. Ar trebui sa ai numarul lui de telefon si adresa de unde s-a ridicat plicul, eventual unde se vor duce banii de la curier - sperand ca ai platit la livrare.
Mergi cu informatiile astea la politie. Iti ia 30 min sa depui o plangere de inselaciune/furt.
Also, daca ai mers cu plata la curier, vezi cine te-a sunat (cand a venit curierul cu coletul) si suna-l si zi-i ca a fost teapa, ca sa-ti aduca banii inapoi si sa ia coletul.
Bai esti nebun? E foame mare frate daca au ajuns la din astea... Plangere la politie clar!
Eu mereu cer livrare cu verificare, chiar daca de multe ori nu verific. Cine nu accepta e clar ca e pus pe combinatii.
Depui plangere la politie si dupa ii trimiti o poza cu plangerea pe numarul de pe care ati relationat. Probabil e vreun copil si, in cel mai bun caz, va merge plangand de frica la parintii lui. In cel mai rau caz e un adult in toata firea care e dispus sa riste dosar penal pentru 150 de lei, caz in care nu pot decat sa ma ingrozesc de ce specimene exista in afara bulei mele.![]()
Niciodata nu am cerut cu verificare, in ultima saptamana am luat godfall si fenyx rising de pe olx si toate oke.
pacat ca sunt inca astfel de oameni.
mersi pentru sfat.
Bookmarks