Horizon zero dawn complet gratuit în psn store de azi
Saptamana trecuta, de la JRC.
Smash - 210
Captain Toad - 100
Ultimate e primul jos din seria Smash pe care il joc, foarte diferit de alte fighting games. Se simte mai mult ca un platformer 2D cu elemente de fighting, foarte fun si usor de jucat la nivel casual. L-am luat mai mult de ciuda ca au amanat Guilty Gear Strive, dar s-a dovedid o achizitie reusita.
Salutare tuturor! Dupa o pauza de ani buni, timpul imi permite sa am timp de gaming si mi-am adus aminte de voi. Azi mi-a sosit prin Amazon un nou controller pentru PS4. L-am testat cateva ore si sunt multumit de el.
Nu a fost cumparat astazi ci saptamana trecuta de la user-ul @GabiCutlac caruia ii multumesc!
de la Altex: Persona 5 Strikers
Ora 16 și nimeni cu un Returnal pt. ps5? Nu s-au livrat la timp? Nu s-au cumpărat? Sau pur și simplu nu are lumea ps5?
Uite aici un returnal, jrc, cu multumiri la fan, animalurile, mi au promis cei de la jrc carcasa si artwork nou(e si ala rupt), pana saptamana viitoare fierb .
La mine apare de miercuri că e în livrare de la Oradea spre hubul de destinație... Asta e, nu e prima dată, direct digital data viitoare.
Nu pot...sunt mega tipicar si il vreau la colectie integru, daca era viu artwork ul ii schimbam carcasa , asa ma lupt cu ei.
RAZER Kraken X For Console - aveam nevoie mai degraba de microfon, decat de castile in sine
Că tot a venit verdeața afară , am reintrat și eu în clubul verde. Am încetat să mă lupt pentru un series x , voi face upgrade poate anul viitor !
Consola Sigilată - 1500 Olx
Căștile Sigilate - 1000 TelefonulTau
Jocurile în mare tot Sigilate :
- Code Vein , Avengers , Horizon , Cyberpunk , Deus Ex , Valhalla și Watch Dogs - OLX
- Mortal Kombat - eMag
- Dirt Rally , Gears 5 Ultimate - Mulțumiri Jocurinoi.ro
- Kingdom Hearts , Metro Exodus , Plague Tale , Life Strange - Altex - reduceri masive
- Batman Steelbook - Gamestore
- Ori Will Wisps - JRC
- Fifa si Crew le aveam de la fosta incercare in echipa Xbox rămase prin apartament !
Per total prețurile au fost foarte ok , am luat tot la cel puțin jumătate din launch price - mulțumiri Altex și JocuriNoi !
Mulțumesc și consoliștilor care mai oferă reduceri și pe Olx - Watch Dogs Ultimate la 150 lei e best deal !
Sărbători fericite tuturor și multă sănătate vă doresc !
Bookmarks