Miles Morales @olx - 120 lei. Are codul folosit, dar oricum nu as rejuca jocul de baza![]()
Miles Morales @olx - 120 lei. Are codul folosit, dar oricum nu as rejuca jocul de baza![]()
A ajuns!!!!!Update! #Gamecube Collection - #BloodyRoar: Primal Fury what a game #Eighting #HudsonSoft #Activision
Ultimele pe luna astaBiomutant l-am vazut in magazin la 55 de EUR. Culmea e ca imi mai trebuia 1 euro sa-l iau. Penibil!
Grip deluxe edition e vreo 9 lire în store pana pe 27.05 și merita dacă va plac cursele de mașini
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Spiderman Miles Morales UE - 150ron Flanco, cred ca au avut o hiba in sistem, prea bun prețul, acum îmi tb și un Ps5 ������
AC Odyssey Gold Edition Xbox cu toate goodies-urile incluse - 20$
N-am mai avut rabdare si l-am luat de pe olx. A fost mai scump decat doream sa dau pe un astfel de joc - 230 lei. Sper sa nu-mi faca prea multi nervi![]()
După 11 luni de așteptare (precomandă la finele lui iunie 2020) am primit de la Strictly Limited Games Space Invaders Invincible Collection pentru Nintendo Switch.Colecția include:
● Space Invaders (1978, Arcade) – b/w
● Space Invaders (1978, Arcade) – colour
● Space Invaders Part II (1979, Arcade)
● Majestic Twelve: The Space Invaders Part IV (1990, Arcade)
● Super Space Invaders ’91 (1990, Arcade)
● Space Invaders Extreme (2018)
● Space Invaders Gigamax 4 SE (2018)
● Arkanoid vs Space Invaders (2016)
● Space Invaders DX (1994, Arcade)
● Space Cyclone (1980, Arcade)
● Lunar Rescue (1979, Arcade)
Bonus: o carte poștală și un pin emailat.![]()
RE Village, Kingdom Hearts 3, Monster Hunter world + Divinity Original Sin 2 Definitive Edition (urmeaza sa vina intr-o saptamana)
PS4 Pro, ultimul model care nu face ca un aspirator - 1000 de lei de pe olx. Cu alte cuvinte renunț oficial la a mai aștepta PS5, voi face upgrade când apare o versiune slim cel mai probabil. Anuntul ca God of War va fi cross gen m-am ajutat sa mă hotărăsc.![]()
Bookmarks