Miles Morales @olx - 120 lei. Are codul folosit, dar oricum nu as rejuca jocul de baza
Miles Morales @olx - 120 lei. Are codul folosit, dar oricum nu as rejuca jocul de baza
A ajuns!!!!! Update! #Gamecube Collection - #BloodyRoar: Primal Fury what a game #Eighting #HudsonSoft #Activision
Ultimele pe luna asta Biomutant l-am vazut in magazin la 55 de EUR. Culmea e ca imi mai trebuia 1 euro sa-l iau. Penibil!
Grip deluxe edition e vreo 9 lire în store pana pe 27.05 și merita dacă va plac cursele de mașini
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Spiderman Miles Morales UE - 150ron Flanco, cred ca au avut o hiba in sistem, prea bun prețul, acum îmi tb și un Ps5 ������
AC Odyssey Gold Edition Xbox cu toate goodies-urile incluse - 20$
N-am mai avut rabdare si l-am luat de pe olx. A fost mai scump decat doream sa dau pe un astfel de joc - 230 lei. Sper sa nu-mi faca prea multi nervi
După 11 luni de așteptare (precomandă la finele lui iunie 2020) am primit de la Strictly Limited Games Space Invaders Invincible Collection pentru Nintendo Switch. Colecția include:
● Space Invaders (1978, Arcade) – b/w
● Space Invaders (1978, Arcade) – colour
● Space Invaders Part II (1979, Arcade)
● Majestic Twelve: The Space Invaders Part IV (1990, Arcade)
● Super Space Invaders ’91 (1990, Arcade)
● Space Invaders Extreme (2018)
● Space Invaders Gigamax 4 SE (2018)
● Arkanoid vs Space Invaders (2016)
● Space Invaders DX (1994, Arcade)
● Space Cyclone (1980, Arcade)
● Lunar Rescue (1979, Arcade)
Bonus: o carte poștală și un pin emailat.
RE Village, Kingdom Hearts 3, Monster Hunter world + Divinity Original Sin 2 Definitive Edition (urmeaza sa vina intr-o saptamana)
PS4 Pro, ultimul model care nu face ca un aspirator - 1000 de lei de pe olx. Cu alte cuvinte renunț oficial la a mai aștepta PS5, voi face upgrade când apare o versiune slim cel mai probabil. Anuntul ca God of War va fi cross gen m-am ajutat sa mă hotărăsc.
Bookmarks