Comanda MediaGalaxy
Trimis de pe al meu SM-S908B folosind Tapatalk
Nitzica dragoste pentru master system
---------- Post added 14-07-2022 at 05:46 ----------
Dupa aproape 1 an de asteptare
![]()
250 de lei-Play China strikes again.
What are you doing step Metroidvania?Seriously now, daca sunteti fani ai genului va recomand sa ii aruncati o privire, este pana in 100 de lei pe store.
Cu intarziere de aproximativ o luna, am mai adaugat la colectie urmatoarele:
- Cyberpunk 2077 & Far Cry 6 - Xbox Series X
- Gran Turismo 7 - PlayStation 5
- Metroid Dread & Bayonetta 2 - Nintendo Switch
- Statuie Johnny Silverhand de la Dark Horse
- Statuie Days Gone Collector's Edition
- Set Figurine Nintendo Amiibo Metroid Dread - Samus si E.M.M.I
Multumesc frumos colegului Bogdan47xD care m-a ajutat sa-mi completez colectia cu statuia din Days Gone, a avut o grija extrema la impachetare si expediere!![]()
Un nou controller DualSense (editia de cocalar) + cele 2 lampi pe care le consider absolut superbe. Le-as fi pozat si aprinse dar n-am 6 baterii mici la indemana momentan.
Lucrez la un nou gaming corner, va mai dura ceva... dar voi reveni cu poze pe threadul cu pricina odata ce va fi gata.
Imi pun mare baza in cele 2 lampi, sper sa iasa ceva frumos.
De la Orange - 29 lei de la 50 lei (cu puncte bonus). Multumiri userului "iErvin" pentru pont !
Sackboy, 75 lei, Altex. Thanks @razvanrazy pt tip.
Am refuzat sa dau peste 100 lei pe jocul asta, si am tot urmarit piata ocazional, inclusiv olx.
In afara de cazuri extrem de rare, pe olx pretul Sackboy a fost si inca este mereu mai mare fata de magazine (pret oricum ridicat), inclusiv sh.
Si pot sa dau multe alte exemple de titluri vechi de 1.5-2 ani sau mai mult, care inca sunt f. scumpe atat in magazine cat si sh. Ori inflatia se simte rau si la jocuri, ori au luat-o toti razna.
Imi aduc aminte ani in urma in care nu era luna sa nu iau ceva de la Altex. Acum sunt extrem de rare promotiile bune. Iar olx deja a cazut in penibil.
![]()
De la Altex:
Assassin's Creed Syndicate PS4 48,93 lei
Assassin's Creed The Ezio Collection Xbox One 55,93 lei
SSD WD Black SN850 Gen.4 Heatsink 2TB - 1300 (de la ForIt)
Farcry6 - 70 si AC Vallhalla Dawn of Ragnarok - 56 (de la Altex)
Ruby - Nepretuita ! (moare de curiozitate sa vada ea tot !)
Bookmarks