Standul este super okay, e rigid si stabil. Nu o sa stau pe canapea ci pe un scaun de birou, nu e varianta cea mai buna dar atata se poate in situatia mea
Standul este super okay, e rigid si stabil. Nu o sa stau pe canapea ci pe un scaun de birou, nu e varianta cea mai buna dar atata se poate in situatia mea
Pregătirea pentru 20.10 când imi va ajunge consola Spiderman 😇🤪
Ambele altex , razer 98 ron si Callisto 110
Call of Duty Modern Warfare 2 cumpărat de la userul @dark18 la 150 lei
Dead Space cumpărat de pe olx la 160 lei
Starfield m-a facut sa cumpar jucarii noi. Dupa prezentarea aia de 45 de minute, tot ma gandeam sa iau un series x, iar accesoriile chiar arata bine! Game pass ultimate IS THE ****! Am luat si un xbox live pe 12 luni si s-a transformat in game pass ultimate de 6 luni... inca nu am dat redeem la voucherul de 3 luni din poza. Deja am jucat Ori 2 cateva ore, forza 5 premium edition a venit cu consola si am luat deja vreo 20 achievements. Abia astept starfield, stalker 2, hellblade si fable. PS5 tot va ramane consola main pt jocurile exclusive si pt multi platform.
Un PS5 nou + un controller de camuflaj. Daca n-am avut ce face si i-am gadilat ventilatorul la celalalt Ii voi face o vizita lui Donely (reparatii console, cei mai vechi pe forum poate il stiu ) cu consola veche candva.
Sa-l folosesti sanatos.. eu am schimbat vreo 3 pana am ramas la unul care toarce.
Ma bucur ca eu n-am facut-o atunci.. adica sa imi bag nasul si eventual sa si schimb ventul. Butonare placuta!
Nici nu ma mir ca da fail venitalorul consolei daca tineti consola pe podea.Are de unde sa traga praf
De la jocurinoi. 205 cu tot cu transport. Preț super ok - încă un steelbook la colecție. Free upgrade la PS5 inclus.
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Gata, n-am mai rezistat nici eu si am luat un Seagate XSX Expansion Card 2TB. Prea era mare chin cu managementul de spatiu pe consola! Not anymore (temporar)!
@MonkY - l-ai gasit la un pret mai ok pe undeva? Ma intreba un prieten dar mai iefttin de 1500 nu l-am vazut pe la noi.
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons
Raiden 4 Mikado Remix
The Expanse (saptamana trecuta de pe PSN), noul joc Telltale
Eu l-am prins la o oferta buna pe Amazon.de (a iesit cam 1200 lei cu tot cu transport). La noi, vad cel mai mic pret aici, 1336 lei.
Asa este, e mult mai scump decat ar trebui. Dar, am un feeling ca se vor ieftini, acum ca au dat voie si celorlalti producatori (cred ca au avut exclusivitate cu Seagate). Deja se gaseste alternativa si de la WD, dar din pacate, au de maxim 1TB.
Atlas Fallen Limited Edition - focus entertainment store - 92.5 EUR cu tot cu shipping. Livrat în 3 zile cu DHL.
Metal fiesta
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Bookmarks