My Samus!!(amiibo for scale)
https://www.goodsmile.info/en/produc...DREAD+ver.html
My Samus!!(amiibo for scale)
https://www.goodsmile.info/en/produc...DREAD+ver.html
Altex - 114 lei cu reducerea de 15% din app (perioada promoției era 30Oct-1Nov pt jocuri RPG)
Free PS5 Upgrade inclus.
Versiunea PS5 e 260 de lei))
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Vezi ca daca ai cont pe RO si te joci si apoi vrei sa iei un DLC, nu il poti juca pe baza jocului, trebuie sa cumperi din store varianta de RO, iar asta inseamna sa o iei de la inceput si bani in plus.
Incepe sa te joci pe un cont de SUA, ca sa poti sa iti iei DLC-ul si sa il poti juca..
Asa am patit eu cu AC Origins, am cumparat DLC-urile pe store-ul de SUA eu avand jocul RO, m-am trezit ca nu se pupau, asa ca am mai cumparat o data jocul pe storeul din SUA si am luat-o de la inceput...
Acelasi lucru se intampla si daca te joci un joc pe PS Plus, iti expira abonamentul, te hotarasti sa il iei fizic si sa il continui, surpriza, ca te mai trezesti cu o dublura, versiunea de disc, care trebuie descarcata separat, si care nu iti pastreaza salvariile de pe PS Plus. Asta am patit la Returnal.![]()
Cumpărate de pe ozone.ro :
Resident Evil 4 Remake - 200 lei
Devil May Cry 5 Special Edition - 89 lei
Dark Alliance - 60 lei de pe olx
Got it! ❤ Cuphead Limited Edition, Nintendo Switch
Can't wait to get 100% on it again and again
TMN Turtles Cowabunga- pentru nostalgie (3 joace din colectie le butonam cand eram copil pe Terminator)
Logitech G923 - Dupa ce am vizionat filmul m-am enervatPai eu nu merit un "covrig"
. Am zis sa incep cu un produs pentru amatori.
Ca si feedback dupa cateva ore, Gran Turismo 7 devine mai greu cu volanul insa clar mai placut, altceva fata de controller (1 lap de Nordschleife in Nissan R92 si deja ma luase transpiratiile de la efort). F1 23 iarasi e fain insa EA Sports WRC nu are calibrare automata, trebuie facut manual, se controleaza rudimentar, imi aduce aminte de Dacia 1300 a lu' socra-miu de nu avea servo' directie![]()
Nu am gasit ps portal in stoc asa ca am luat un switch oled. Prima consola nintendo, mai mult pt prietena dar o sa incerc si eu cateva jocuri. A fost un pret excelent, in jur de 160£ pt consola, cu ceva reduceri de la munca si pt restul accesoriilor si jocurilor am avut 20% reducere.
Recomandari de jocuri simpatice, 3rd person, coop, fun orice? Mc!
![]()
Mulțumiri Gamers și unui super user prin OLX
Reduceri de Black Friday Gaming Style
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Bookmarks