Endling Extinction Is Forever de pe emag vandut de ONLYGAMES 50 de lei.
Wasteland 3 Day One Edition de pe emag vandut de ONLYGAMES 40 de lei.
Endling Extinction Is Forever de pe emag vandut de ONLYGAMES 50 de lei.
Wasteland 3 Day One Edition de pe emag vandut de ONLYGAMES 40 de lei.
Sper sa termin cu jocul de telefon Asphalt 9 (rebranduit Legends) ca am innebunit cu el de cand s-a lansat pe PS5 si poate ma apuc si eu ca omul de un joc cum trebuie:
Tekken 8 Launch edition PS5
Yakuza Like a Dragon: Infinite Wealth
Spiderman 2
Au ajuns astazi si la mine
Da, pret redus la toate. Le-am luat de pe Amazon.de:
34.99 Like a dragon infinite wealth
49 eur Spiderman 2
42.99 Tekken 8
Cygni: All Guns Blazing (Il asteptam ca painea calda pe asta). Un shmup cu visualuri AAA.
Contra Operatiunea Votca Beluga
@GamersRO Gold edition precomanda 560 lei cu steelbook ... Diseară montez tv și ps5 și mă teleporteze într-o galaxie îndepărtată
Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk
Sa le folosesti cu placere!
Mie nu mi-a ajuns si aparent nici nu a plecat de la ei. Mi-au trimis factura dar produsele nu. Si nu e prima data, gata cu precomenzile de la ei, or fi mai ieftini, dar total neseriosi, cel putin asta e experienta mea cu ei...
Update games!! ❤
Nintendo World Championships: NES Edition #Switch
Concord #PS5 ahahaha (n-o sa-l desigilez niciodata, l-am luat pt. colectia de rateuri, am o multime) pantheon of failures!
Cum primaria Constanta a decis ca in locul spatiului de joaca prevazut in proiect trebuie sa se ridice inca un bloc mizerabil si diform care nu respecta nici o norma de siguranta ISU sau de santier, am decis ca nu suntem in stare sa aspiram zilnic nisipul de santier pe care il inhalam cand deschidem geamurile, asa ca am decis sa cumpar huse de protectie pentru console si s-au dovedit a fi extrem de utile si easy to use/clean.
Bookmarks