Nasol. Defect de fabricație. Nu e vina ozone dacă a venit sigilata cutia. Cel mult curierul. La Altex e out of stock
Sent from my CPH2747 using Tapatalk
Nasol. Defect de fabricație. Nu e vina ozone dacă a venit sigilata cutia. Cel mult curierul. La Altex e out of stock
Am ridicat și eu azi de la Ozone. Venise de ieri, dar abia astăzi am apucat să ajung acasă și acum își face update. O să-l joc pe un PS5 Pro. Revin cu impresii în următoarele zile pe canalul dedicat.
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
I-am luat mamei in weekend un aspirator de la Altex, hop si-un joc. Am nevoie de ajutor calificat, nu stiu cand voi juca toate astea
Silent Hill f PS5
Imi aduce aminte de comic book guy din The Simpsons : "I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!"
^Grea boală colecționatul! Eu m-am vindecat punându-mi un raft pentru jocuri in care le expun mândru. Raftul este limitat în spațiu însă, așa ca odată umplut nu mai pot cumpăra nimic până nu vând ceva la schimb pentru a face loc.![]()
Culmea e ca eu consider ca nu colectionez, iau ce vreau sa joc. Pe retail am un backlog de vreo ~25-30 de jocuri nejucate. Cu astea digitale sa fie vreo 120 nejucate in total. Mi-am facut pana si folder pe PS5 si l-am denumit "Nejucate". Sunt unele titluri mai oldies care ma atrag mai mult decat AAA si le tot rejoc cu placere, aici pierd eu timp.
Fun Fact: recent a aparut pe PSN, Console Archives Series. Este interesant ca acolo se afla un Ninja Gaiden II ce era pe NES, eu l-am jucat pe Terminator, ma tenteaza sa-l iau pentru readucere aminte. Mi-am luat Sonic Wings Special (asta a fost un titlu disponibil doar in Japonia) din seria asta ce este portat de pe Playstation, neasteptat de bun pentru un Shmup si pentru pretul de 52 lei.
Sunt curios ce titluri vor adauga in viitor.
De pe PSN:
Vengeance Hunters -beat'em'up game ~45 lei
Grind Survivors - bullet hell rogue like - Asta e posibil sa fie smecher, e pe stilul Brotato. Din ce am vazut pe YT, imi place. Lansat in Martie 2026 - ~71 lei
Pe 9 aprilie se incheie campania Spring Sales, merita aruncat un ochi.
Upgrade Nintendo Wii U -> Switch 2. De pe trendyol vanduta de Jocurinoi ro, pret 1995 de lei.
Nu era in plan vroiam sa astept varianta OLED dar era pretul prea bun si avand in vedere spirala inflationista in care ne aflam am zis ca merita sa o cumpar acum.
Oricum 90% din timp o sa o folosesc conectata la un TV OLED 55 inch.
Am luat si eu "minunea" despre care până acum nu mă pot pronunța. Asa la prima vedere pare un joc cu de toate exact cum e si românul (se pricepe la toate) însă nu face nimic foarte bine. Sper sa nu fie la fel si cu jocul ăsta.![]()
Congrats!
Recomand DK Bananza, vad ca e destul de ieftin pe Vinted: https://www.vinted.ro/items/85431136...ferrer=catalog ( e ok seller-ul, am mai luat de la el ).
Si neaparat Hades 2, daca nu l-ai jucat deja - e jocul perfect pentru Portable mode.
Joc Legend of Zelda: Tears of the Kingdom pentru Switch 2 de pe trendyol vandut de Mobile-Zone 225 de lei
Set 2 Folii de Protectie Ecran pentru Nintendo Switch 2 (2025), Omelivon, Kit de Instalare Fara Praf, Aliniere si Aplicare Automata, Sticla Securizata 9H, Ultra Clara, Fara Bule de pe emag vandut de MonaPlay 50 de lei.
Call of Duty: Advanced Warfare - Gold Edition
WHITE ALBUM
Just A To the Moon Series Beach Episode
Pentiment
Baldur's Gate 3
Total 91,30€
De la jocurinoi. Ajuns de ieri la easybox dar l-am ridicat azi.
Am ezitat ceva timp, datorita preturilor, dar am tot urmarit si am gasit intr-un final, pe vinted, venit din Polonia, sub 500 de ron. Imi place maxim indrazneala lor cu aceste nuante de albastru.
E o editie speciala pentru Statele Unite, Canada, Mexic si Chile.
Si spre deosebire de editiile speciale de pe la noi, care ajung praf la utilizator, din Bucuresti in Bucuresti, cutia are o alta cutie in interior, in care se afla controllerul, mult mai bine protejat. Asta a facut cam trei saptamani pe drum(nu stiu de ce) dar a ajuns la mine mult mai bine decat speram. De maine il pun la treaba, sper.![]()
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks