Scuze pentru late post-ul.Ieri am primit Uncharted 2-ul.N-am avut timp pt. postare pt. ca pana acuma am jucat.
Scuze pentru late post-ul.Ieri am primit Uncharted 2-ul.N-am avut timp pt. postare pt. ca pana acuma am jucat.
Update!layStation 1 Collection!
- merci Studentul
Crash Team Racing
...ei cum scot eu imediat-ul de la naftalină
și
-ului pe geam.
Update!layStation 1 Collection!
Sentinel Returns; Rally Championship; Kula World; Toca touring car championship; InTeracTive Sample Pack lol
Trebuia să mai fie și Tekken 1 dar: s-a pierdut pe drum...![]()
Eu tot la televizor as ramane... se vede mult mai clar si nu trebuie sa imi revopsesc camera...
@DJ Mo: Proiectorul are contrastul: 400:1 (Colour mode: Game, High brightness mode)
@Studentul: Este adevarat, peretele este galben verzui la origine.
Proiectorul nu a fost setat 100% si nu i-am pus acel panou ca e cam mic 1,5m diametru![]()
Info: Epson EMP-1705 - Projectors. Technical Specifications and Overview
PS: Proiectorul l-am primit aproape "moka" si stiti proverbu: Calul de dar nu se cauta la dinti!Din acest motiv eu sunt multumit de el.
Ii voi cumpara acel cablu VGA pentru conectare la monitor intrucat pe VGA scoate mai mult decat 640x480, cred 1280x1024 si setat pe game si la lumina parca la 7500K se vede chiar ok.
Sunt multumit de el pentru ca il folosesc si la scoala la anumite lectii, pentru asta il utilizez 50% din timp. Face furori in randul celor mici![]()
Pentru meditatii sau pentru schimb de experienta?
And now back to ontopic. Cine vrea meditatii and stuff sau alte probleme gen: "How to kick the teacher" folositi cu incredere PM
@consol3: Ok!
Bookmarks