inca una
urmatorul e al meu..promit..gata
azi mi-a ajuns un elite dar a zburat catre cineva din mangalia
Cand am deschis cutia de la Mario Paint m-au trecut toti fiorii. Tot ce include pachetul este nou-nout. Pentru un moment am avut feeling-ul anilor '90......cat de repede au trecut 18 ani...
![]()
RACHyyy de unde iei toate astea ? as dori si eu o chitara pentru xbox 360 gh sau rb daca se poate da-mi pm.
Scuze de off.
Primul cu Dante's Inferno Death Edition de la webpredator.![]()
Multimiri web, excelent ca de obicei.
/start rant
Va rog mult nu-i mai dati thanks la "Flavius" pe toate surubele care le pune pe acest thread. Chiar nu se observa ca face reputation hunting? Plus a dat add to friend list la toti userii cg in primele doua minute dupa ce si-a creat noua identitate.
S-ar putea chiar da disable la thanks pe acest thread fiind singurul loc unde se face reputation in mare parte.(Pe nedrept)
/end rant
pooaul de curiozitate la cine te referi...care flavius? nu vad nici un flavius pe aici [vechiul nou user este banat] iar alt user ce id are cu flavius nu vad
ma rog...ori nu inteleg eu aluzia..ori sunt chior...dar poza cu 2 suruburi nu am vazutci doar cea cu adaptorul wireless si cateva cu jocuri
oricum pooaul...daca stilul asta e ..nu iti fa griji ca deznodamantul e acelasi chiar de are multe patratele verzi...![]()
Bookmarks