Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 251 of 1120 FirstFirst ... 151 201 241 249 250 251 252 253 261 301 351 751 ... LastLast
Results 5,001 to 5,020 of 22383

Thread: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #5001 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    no offence lume, dar de ce toti cand spuneti de poze facute cu iPhone-u, o spuneti ca o MARE dezamagire ? 3G-ul are o camera buna daca stii cum si cand sa o folosesti. De 3Gs nu are rost sa zic nimic...aia e perfecta.

Nu ma bagam asa aiurea, dar parca toata lumea critica chestia asta. Va pot arata niste poze facute cu iPhone-ul si needitate daca vreti sa intelegeti ce vorbesc.
    [offtopic] si eu sunt ff multumit de camera de iphone ...sau de iphone in general..iphone addict mai bine spus...
    problema e la lumina..si eu am niste poze superbe facute ziua..sau intr-un spatiu bine luminat
    insa intr-o camera cu lumina de bec de 70W nu cred ca scoti mai bine
    ps teo: finally...bayonetta...felicitari
    [/offtopic]

2. #5002 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by kside View Post
    Attachment 53211

Cufarul lui Newton + Insemnarile secrete ale lui Descartes + Dimineata Magicienilor
    Wyrm + Ghidul Xenofobului: Francezii + Ocultismul in Politica + Coincidenta sau Hazard

Mai rar carti faine de 400 pg cu 5 lei
    de unde le-ai luat?

3. #5003 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Bioshock 2: Sinclair Solutions Tester Pack (DLC)@X360 - 400/File Size: 108 KB
    Attached Images Attached Images dlc.jpg

4. #5004 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Bioshock 2: Sinclair Solutions Tester Pack (DLC)@X360 - 400/File Size: 108 KB
    Epic file size-ul, eram sigur ca tot contentul e deja pe disc, cer bani doar pentru deblocare. Chestie foarte foarte aiurea.

5. #5005 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    mTurk
    Attached Images Attached Images dscf7882.jpg dscf7885.jpg

6. #5006 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Splitreason rocks ! Au venit repede ?

7. #5007 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Prea tari tricourile.:applause:

8. #5008 SP
    Cu expedited shipping au ajuns intr-o saptamana. Putin suparat pentru ca a trebuit sa platesc TVA-ul deoarece nu a fost trimis ca si gift.

9. #5009 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Dar cat a fost frate 1 tricou de a trebuit sa platesti TVA (produsele sub 30 $ sunt scutite de la TVA, pentru persoane fizice si 50 $ pentru persoane juridice) iar cele din UE sunt scutite complet de TVA

10. #5010 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

Exclamation Sa intru si eu in clubil select!

'Neata!

That was quick! Comanda ieri la gameshop, azi venit la ora 9:15 de dim Thanks gameshop!

Speechless! Deci se poate si in RO

O zi cu spor tuturor,

L
    Attached Images Attached Images dscf7864.jpg dscf7865.jpg dscf7866.jpg

11. #5011 SP
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Dar cat a fost frate 1 tricou de a trebuit sa platesti TVA (produsele sub 30 $ sunt scutite de la TVA, pentru persoane fizice si 50 $ pentru persoane juridice) iar cele din UE sunt scutite complet de TVA
    Asa stiam si eu. Dar se pare ca din cauza crizei s-au facut cateva modificari: ce depaseste 10 EURO platesti TVA iar ce depaseste 105 EURO platesti TVA + taxe vamale; cel putin asa mi-a zis tipa de la posta. TVA-ul se aplica la pretul scris pe factura iar eu am avut ghinionul sa fie trecut pretul ce includea si transportul - 56$.

12. #5012 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    10x oBL1O
    Attached Images Attached Images hpim3861.jpg

13. #5013 SP
    Junior Member soulwise's Avatar
    Proaspete .
    Attached Images Attached Images games-13.jpg

14. #5014 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    sa ne apucam si noi de fantezia finala ... partea treispe...
    Attached Images Attached Images dsc05478.jpg dsc05480.jpg dsc05483.jpg

15. #5015 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Asa stiam si eu. Dar se pare ca din cauza crizei s-au facut cateva modificari: ce depaseste 10 EURO platesti TVA iar ce depaseste 105 EURO platesti TVA + taxe vamale; cel putin asa mi-a zis tipa de la posta. TVA-ul se aplica la pretul scris pe factura iar eu am avut ghinionul sa fie trecut pretul ce includea si transportul - 56$.

Sa scrii si userul pe thread-ul Mturk te rog frumos.

16. #5016 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Thx B&B
    Attached Images Attached Images 100_0689.jpg

17. #5017 SP
    Member viezure's Avatar
    Yeey :3
    Attached Images Attached Images resize-wizard-1.jpg

18. #5018 SP
    Junior Member myriad's Avatar
    Foarte bucuros de achizitiile de azi... 2 down.. many more to go...

exista functia de atasament pe forum citeste tutorial aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f51...iere-pe-forum/

19. #5019 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Castlevania Adventure Rebirth
    PS. AVETI GRIJA, STELUTELE CARE LE PRIMITI CAND BAGATI CODURILE DE LA CUPOANELE DE LA JOACE EXPIRA, gusterii naibi de la Nintendo pipimas pa ei nici nu m-au anuntat ca imi expira stelutele si uite asa m-am trezit cu un minus de 4050 de stelute EXPIRATE cand sa dau sa le folosesc si eu prima data cand am intrat pa net cu Wiiu! urat fte urat din partea lor am cautat printre joace sa mai gasesc niste coduri ca sa mai fac niste stelute sa pot sa iau si eu jocul asta cu 4000 de stelute adica 1000 de wii points, niste saraci o whell
    Attached Images Attached Images casterebirth.jpg

20. #5020 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Heroes3 Complete + Heroes4 Complete la pretul de 20 de lei = must buy!
    Attached Images Attached Images imag0158.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.